Gå til sidens hovedinnhold

Store penger i luften i kveldens V75 på Bjerke

Det er langtfra lettløst i kveldens V75-omgang på Bjerke og det lukter solid utbetaling.

(Nettavisen)

For 14 dager siden ble det gjort vesentlige endringer i ukeplanen til Rikstoto. Bjerkes V75-onsdager ble endret til V75 tirsdag, mens det ble innført spill til V86 fra Sverige på onsdagskveldene. V75 tirsdag har samme regler som ordinær V75, men med differensierte nivåer på disponeringer fra jokerfond. Sju rette betalte ut 83 781 kr. Den tirsdagen var det jackpot og 1 mill ekstra i sjuerpotten. Jackpot var det ikke forrige tirsdag, men omsetningen holdt seg bra og landet på 3 847 287 kr. Det ble litt mer favorittpreget forrige tirsdag og sju rette landet på 5 101 kr.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fine gevinster i V75 på Bjerke tirsdag 23. november
Det ble kun seks rette for mine V75-forslag på Nettavisen til Bjerke forrige tirsdag, men på en rekke alternative V75-forslag på Eksperten ble det fullklaff. De hadde banker på 6 Red Bar i V75-7 og totalt ble det klaff for 10 andelslag under navnet "Siste V75 Bjerke". De betalte tilbake hhv 7 283 og 8 059 kr og andelspris var hhv 200, 250, 332 og 500 kr på disse lagene. I tillegg ble det fullklaff for samtlige fire systemspill på Eksperten. To systemspill med fire andeler a kr 1000, ett systemspill med ti andeler a kr 400 og ett systemspill med 20 andeler a kr 200. Alle disse fire systemene ga 8 483 kr i utbetaling.

I kveld blir jeg overrasket om ikke utbetalingen skyter i været. Det er en mildt sagt krevende omgang og jeg nøyer meg med en banker. Den bankeren kommet ut i V75-7.

Kanonopphenting sist - tilbake som en vinner i kveld?
Det handler om 6 Vitro Diablo og Vidar Hop. Jeg bankerspilte hesten i et V76-løp på Bjerke for ca en måned siden og da ble det helenkel seier. Fireårsvallaken kom deretter ut i sterkt V75-løp på Bjerke på Axel Jensen-lørdagen for drøye 14 dager siden. Ble sjenert til galopp på startsiden da og tapte rundt 50 meter. Kom etterhvert i kapp med feltet og gikk likt inn i mål med en feilfri Pantani. Møtet bra motstand i kveld, men er trolig god nok til å vinne selv fra dødens. Jeg tror på seier og bankerspiller 6 Vitro Diablo i V75-6 og bankerspiller også i både V5 og DD.
Rangering V75-7/V5-4/DD-2: A: 6 B: 1-2-5 C: 9-4-8-7-10-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny V75-seier for Ole-Christian Kjenner?
Ole-Christian Kjenner stod for den største overraskelsen på Bjerke forrige tirsdag, da han vant V75-1 med Kristian Bjørnerød-trente Hællemåne Da Mia. I kveld blir Kjenner vesentlig mer betrodd med 10 Tyrifaksen i V75-3. Etter at hesten ble disket for galopp både fjerde sist og tredje sist, har Tyrifaksen holdt seg på beina i sine to siste løp og vunnet overlegent. Imponerte spesielti seiersløpet sist på Bjerke, der en så bra hest som Mons var regelrett sjanseløs. Ni seire på 31 starter forteller om en vinnerhest og selv fra bakspor på sprint i kveld, er det solid vinnersjanse. Jeg bankerspiller 10 Tyrifaksen på de to minste V75-forslagene.

Men dobler opp med raske 6 Lilje Bausa på de to største V75-forslagene. Åtte seire på 32 starter forteller om en hoppe som liker å vinne løp, men hun har vært sparsomt de to siste årene. Ikke startet siden august og ble disket da. Men helt nede på 25.0 i seiersløpet på Bjerke nest sist. Gjentar hun en slik prestasjon i kveld, kan hun lede hele veien.
Rangering V75-3: A: 10 B: 6 C: 7-1-9-5-3-8-2-4

Husk at du ser alle V75-løpene fra Bjerke gratis på Nettavisen. Sendingen starter kl 17.45.


V75-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Frode Hamre er som vanlig godt forspent med vinnersjanser når det er snakk om V75. I kveld blir han megastor favoritt med 5 Staro On The Rocks i V75-1. Pliktvant et billig løp som storfavoritt på Sørlandets travpark sist, mens han fikk maks som fjerde i et V75-løp på Bjerke nest sist. Riktignok mot svært kvalifisert motstand (Pallaton vant). Har ikke vist seg som veldig startrask så langt og med tanke på at det er sprint i kveld, synes jeg hesten er overspilt.

9 Mega Classic står med to strake seire. Speedet inn til overlegen seier nest sist (Explosive Flory var storfavoritt i det løpet) og speedet også inn til seier sist. Er i knallform og et soleklart motbud til den store favoritten. 2 Cosmic Carpenter er trolig tethest. Vant enkelt på Biri sist, tøffere motstand i kveld, men jeg tar vallaken med på samtlige V75-forslag.

På det aller største V75-forslaget betaler jeg også for 1 Forrest Beemd (bra tredje sist og står perfekt til i førstespor) og 6 Chinetti (sjanseartet sjettespor, men med full klaff kan det gå).
Rangering V75-1: A: 5 B: 9-2-1-6 C: 8-3-7-4

V75-2 - DNT's unghestserie. Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Forhåndsfavoritten 9 Champstile er blitt strøket og jeg står på fire hester på de fleste V75-forslagenee.

10 Gentleman Classic i et tilsvarende løp på Bjerke forrige tirsdag, men forsvant da i galopp på startsiden. Gjorde en bra opphenting og får fornyet tillit som favoritt. 5 Caldera vant overraskende første gang med Åsbjørn Tengsareid som kusk. Har ikke startet på halvannen måned, men står i et fint startspor og kan vinne igjen.

8 N.Y. Dobro Dosli var tungt betrodd sist, men galopperte da 750 igjen. Solid i seiersløpet nest sist. 7 Kong Amok avla sin løpsdebut på Åby for to uker siden. Fullførte solid til tredje da på en bra tid. Bilstart for første gang i kveld og startsporet er sjanseartet. Men ser ut som en bra vinnersjanse.

Jeg synes de fire hestene skiller seg litt ut, men slipper ikke 2 Baker helt. Hadde denne med på V75-forslagene forrige tirsdag, men da havnet hesten vanskelig til fra start. Bedre startspor i kveld og Baker får plass på det største V75-forslaget.
Rangering V75-2: A: 10 B: 5-8-7-2 C: 4-1-6-3

V75-4/V5-1 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Noen sjanser må man ta her i livet og mange vil nok mene at det er vågalt å stå på kun tre hester i V75-4. Løpet ser uoversiktlig ut ved første øyekast, men her er det mye fyllmasse.

En feilfri 8 H.G. Odne må ha en flott vinnersjanse i dette løpet. Vallaken til Johnny Nilsen har falt litt tilbake til gamle galoppsynder i det siste, men på kapasitet er han best. 2600 meter er snarere en fordel enn et minus. 3 Stein Frøy er neppe langt unna på kapasitet, men også her er det galoppfare. Motstanden skremmer ikke i det hele tatt.

1 Snuppa H.B. var meget positiv tredje sist tirsdag på Bjerke og står meget spennende til i førstespor på strek i kveld. Jeg innbiller meg at 2640 meter er en bra distanse for denne hoppa. Jeg velger å stå på disse tre hestene og håper å komme meg billig gjennom et krysskrevende løp.
Rangering V75-4/V5-1: A: 8 B: 3-1 C: 7-12-10-2-5-6-11-9-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-5/V5-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Det er ikke lett å være spiller i dette løpet. Enkle 10 Thai Swagger er fagbladets TGN sin favoritt og det til tross for bakspor. Det forteller det meste.

Jeg velger å sette 7 Best Regards først på min rangering. Var ute i et amatørløp på Jarlsberg sist og galopperte fra seg en plass i toppen oppunder mål. Fireåårshoppa er bra og tåler å gjøre litt selv. Erlend Rennesvik er interessant kusk i kveld. 11 Indigo River er på vei opp i form og skal være blant de bedre i dette løpet. Avsluttet flott til fjerde i seiersløpet til storfavoritten Canali på Bjerke forrige tirsdag.

10 Thai Swagger er alltid med i toppen og har vært på trippelen i fire løp på rad. Er dog ikke den tøffeste mot mål og det må klaffe maksimalt fra bakspor. 4 Thai Zeus galopperte fra seg en mulig andreplass bak Hat Trick i debuten for Karin Hauge. Fireårsvallaken er bedre enn raden og står også bra til spormessig i kveld. 6 Haley B.R. er faktisk klar spillefavoritt i formiddagstimene tirsdag. Det forteller det meste om at spillerne også er i villrede i dette løpet. Hesten skal med på forslagene, men noen favoritt er det ikke.

Jeg velger på stå på disse fem, men hester som 8 Embakasi Sun og 9 Ayala er også mulige garderingshester.
Rangering V75-5/V5-2: A: 7 B: 11-10-4-6 C: 8-9-1-2-3

V75-6/V5-3/DD-1 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Et herlig spilleløp venter i V75-6 og her markerer jeg for fem hester på de tre største V75-forslagene.

1 Finnskog Nox blir min favoritt. Henrik Kulbliks sjuåring imponerte voldsomt i seiersløpet på Bjerke for drøye to uker siden og via tredjespor og dødens vant hesten enkelt til over 22 gangr pengene i vinnerspillet. Førstespor i kveld og ikke utenkelig at hesten kan forsvare sitt innerspor.

4 Valle Grom ble fjerde i det samme løpet. Satt innvendig underveis og fikk bakket seg løs på oppløpet og avsluttet flott til fjerde. Har vist knallform i det siste og er en klar seierskandidat i kveld. Det er også 3 Vertigo Dominant som infridde som min tipsener på Bjerke forrige tirsdag til 6,5 i vinnerodds. Annerledes oppgave i kveld, men vallaken er neppe dårligere med to løp i kroppen.

5 Frøyu Birk ble klart slått av Finnskog Nox sist, til tross for et optimalt løpsopplegg. Satt fast sist onsdag og var helpigg når galoppen kom i stengt posisjon oppunder mål. 7 Kaptein Kuling vant lett fra tet sist og har fire seire på sine fem siste. Fra sjuendespor er det litt mer sjanseartet i kveld, men Gaustads seiersmaskin hører naturligvis hjemme på V75-forslagene.
Rangering V75-6/V5-3/DD-1: A: 1 B: 4-3-5-7 C: 6-9-2-10-8

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.