Gå til sidens hovedinnhold

Frekk V64-banker i en svært spennende omgang

Åpent og spennende! Bankeren var kun et 2-valg når vi la ut våre tips! Flere helt bortglemte objekter som vil sette fyr i bonghaugen om de skulle slå til! Du blir vel med oss i jakten på storcashen i kveld?

(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.


Färjestad byr på en mildt sagt åpen V64-omgang denne kvelden, og det vil overraske oss mye om dette ikke gir solid betalt. 3 Bear Hope i finalen er kveldens beste banker, og når dette tipset ble lagt ut så var den kun et 2-valg. Ellers vrimler det med spennende objekter, og vi skal til lukene med følgende:

V64-1 : 10 Balanced Rudder – Innledningsløpet er småskummelt, og vi prøver oss med et ordentlig langskudd direkte. Vår ide ELSKER denne tiden på året, og i fjor vant den totalt fem løp i perioden oktober-desember. Nå har den igjen funnet storformen, og avgjorde enkelt mot en billig gjeng nest sist. Sist fikk den en dårlig start, det klaffet ikke helt underveis, og den kom til mål med krefter igjen. Havner den bare ikke feil på det her så duger den godt i omgivelser som dette, og distansen er dessuten kun et stort pluss. Sjokker?

V64-2 : 7 Furderud Prinsen – Har skuffet to ganger på rappen nå, og formen er noe usikker. Var enormt bra når den blåste inn til seier tredje sist, og leverer den noe tilsvarende her så må sjansene være meget gode. Vi håper på en forbedret utgave etter pause, og iler til med tipsnikken.

V64-3 : 11 Briljant Sensation – Skummelt hoppeløp som ikke er spesielt lettløst. Vår ide gjør nesten kun bra løp, og fullførte også fint sist. Er kjapp fra start, kusken er også veldig kjapp, og vi er inne på at Briljant Sensation vil komme fykende direkte. Motstanden er den riktige, og går alt riktig for seg så dukker denne opp på foto. SPILLES!

V64-4 : 9 Boots Hanson – Dette er en 3-åring som har fått dårlig betalt på slutten. Tapte kun knepent etter en avslutning i 11-fart sist, og var klart bra i nederlaget. Har en god del inne, og som 4-åring i 2021 burde den gjøre det skarpt. Det kan bli veldig riktig å komme bakfra i dette løpet, og Boots Hanson må tas på alvor. Slår til som en godbit?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-5 : 3 Goodwill Pellini – Har ikke fått vinne i år, men vi likte den skarpt etter pause sist, og den gikk da HELPIGG i mål uten luker. Hadde normalt vunnet det løpet enkelt om den bare hadde fått åpning tilslutt. Har en passende oppgave foran seg nå, den blir neppe veldig mye spilt, men vi må altså varsle. Skreller?

V64-6 : 3 Bear Hope – Banker vi i en svært utfordrende og spennende V64-omgang denne kvelden. Den spurtet sterkt bak hester sist, og var ikke tom i mål. Er KJAPP i vei når den blir laddet med, og i kveld fester Goop også på en BIKE. Har vært matchet i tøffe omgivelser, og dette ser noe billigere ut. Vår banker var kun et 2-valg når dette tipset ble lagt ut.


Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.