Gå til sidens hovedinnhold

– Trening behøver ikke være bare slit – det kan være gøy, også

Artikkelen er over 3 år gammel

Det handler om å skape motivasjon, skape en tanke om at trening og helse ikke alltid behøver å være blod, slit og tårer.

Morten Eriksen smilte fra øre til øre etter at høyttalerne hadde stilnet i Idrettsparken. – Folk har hatt det veldig gøy her, sier han.

Villmann 2017 er historie, og la det være sagt med én gang; Villmann er et kjempearrangement med deltakere bekledd med smil over alt. Show, dans, turning, hindre og masse annet gøy ble krydret med fengende rytmer, røyk og til og med helikopterflyging til to heldige deltakere som ble trukket ut.

Se bildene fra voksenløypa her (+)

Se bildene fra barneløypa her (+)

Trening skal være gøy

Kanskje ikke så rart Morten Eriksen ved Stadion treningssenter smilte rundt etter løpet.

– Dette beviser jo at trening også kan være gøy. Det skal ikke bare være slit å holde seg i form. Man kan ha det gøy, også, sier Eriksen.

Vel vitende om at over 800 deltakere hadde kommet seg sikkert i mål i den andre utgaven av Villmann.

Se resultatene her! (ekstern lenke)

Måtte avvise flere hundre

Et arrangement som har kommet for å bli.

– Vi har avvist flere hundre henvendelser i løpet av de siste dagene. Vi må passe oss for ikke å vokse for fort, sier Eriksen.

– Vi skal ha en flyt. Vi har ansvar for helse og sikkerhet til nesten tusen mennesker. Det handler om tid, flyt, sikkerhet, toaletter og hindre. Alle skal ha en god opplevelse. Hvis man ikke er flink til å vokse i takt med det, kan man fort gå på en smell. Det akter ikke vi å gjøre, sier Eriksen.

LES OGSÅ: Varmet opp til bryllupet med en Villmann (+)

Kårer ikke vinnere

Villmann kårer ikke vinnere, selv om man på resultatlistene kan se hvem som var raskest.

– Dette handler ikke om å kåre en vinner. Det handler om å skape motivasjon, skape en tanke om at trening og helse ikke alltid behøver å være blod, slit og tårer. Heller være gøy, musikk og et veldig kult afterparty. Det kan rett og slett bare være gøy, sier Eriksen, som registrerte folkefesten slik:

– Folkefest pakket inn i et proft arrangement er gøy. Kjempegøy, sier arrangementslederen.

Video: Per Martin Haakenstad

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.