Gå til sidens hovedinnhold

Vellykket street-basket

Artikkelen er over 18 år gammel

Street-basket turneringen på Søndre torg i går ettermiddag hadde 18 påmeldte lag. - Vi er fornøyd med turneringen, sier Charit Sethi i HBBK.

Basketball er en relativt liten idrett i Norge, men i går inntok spillerne i Hønefoss Basketballklubb Søndre torg og viste hvordan basket skal spilles. Også andre basket-lystne fikk prøve seg i street-basket turneringen.

- Dette er en fin måte å få vist frem basketball til folk. Basket er en liten idrett og dermed er det desto viktigere å å vise seg frem, mener leder i HBBK Helge Anton Hagelsteen Vik.

Han regner med at det blir et lignende arrangement også til neste år, men håper da å få til et samarbeid med Kulturfestivalen.

- Vi kunne ønsket oss et bedre tidspunkt, hvor flere mennesker kunne sett oss. Det er lettere å få til hvis det blir et samarbeid med Kulturfestivalen. Da blir det liksom litt mer blest rundt det hele, sier Hagelsteen Vik, som lar seg imponere av de unge basketballspillerne i HBBK.

- Mange av dem holder et veldig høyt nivå, både på kvinne- og herresiden. Det er helt utrolig hva de får til, sier Hagelsteen Vik. HBBKs street-basket fortsetter i dag med demonstrasjon av sin actionfylte og spennende idrett.