Et hundretalls ivrige løpere stilte til start for å delta i terrengløpet på Eggemoen søndag. Nesten samtlige løpere fullførte med et godt resultat, men tross god merking var det likevel noen som løp feil og derfor kom i mål senere enn forventet.

Fornøyd

En som ikke løp feil, men som ble førstemann til å legge 10 kilometeren bak seg, var Knut Amundsen, Norpapp, på tiden 36.09

– Det var et suverent løpsvær i dag og løypene var tørre og fine. Jeg er kjempefornøyd med både innsatsen og tiden, sier vinneren av 10 kilometer herrer i Eggemo-mila.

Amundsen vant også Eggemo-mila i fjord, men kom i mål med en bedre tid i år.

Løp seg bort

Amundsen var allikevel ikke helt fornøyd med utfallet av løpet i går.

– En god kamerat av meg, som garantert hadde vunnet løpet, løp seg bort og kom ikke i mål før lenge etter de beste hadde kommet i mål, forteller Amundsen.

Knut Amundsen forteller at han hadde sett han løpe feil en gang og hadde ropt han inn i løypa igjen.

– Han er en så god løper at etter jeg hadde ropt på han, løp han fra meg igjen. Da jeg kom i mål var jeg sikker på at han hadde kommet inn for lenge siden, men han hadde visst løpt feil igjen, forteller vinneren.

Merking

Arrangørene og en del av de andre deltakerne var enige om at å følge merkingen er en del av løpet og konkurransen. Så gårsdagens vinner var så absolutt en verdig vinner.

10 kilometeren for kvinner vant Vilbjørg Ohren fra Ådal på 49.04, mens Ingeborg Dahl, Ringkollen Skiklubb vant fem kilometeren på 20.53. Fem kilometeren for herrer vant Arne Sørvang, Bjernæs Sag på 17.52.