Gå til sidens hovedinnhold

Tung dag for HBBK

Artikkelen er over 13 år gammel

Småjentelaget til HBBK spilte i helgen to kamper i serien. Det endte dessverre med to tap.

Motstanderne denne gang var de to beste småguttelagene i serien. Det var ventet en jevn kamp mot TNT.

Tidligere i sesongen hadde lagene vunnet og tapt en kamp hver mot hverandre.

Det startet greit med godt spill, og jentene spilte seg til flott sjanser, men dessverre ble de blokket av en høy TNT-spiller. Dette førte til at jentene ble redde for å bli blokket, og ble bare mer og mer nølende i avgjørende øyeblikk.

I andre enden av banen lyktes TNTs beste spiller stadig vekk, og han scoret 12 av TNTs 16 poeng i første periode.

Resten av kampen ble preget av stor respekt for den høye spilleren, og ballen hadde en egen evne til å ende opp hos den spilleren som var nærmest TNTs gode spiller. Kampen endte med en altfor klar seier på 56-25 til TNT.

Bom etter bom

I neste kamp skulle jentene endelig slå småguttene til Skien, som er et lag de ennå ikke har slått i serien.

Selv om det virket som om jentene ikke var helt klare til kamp, så de likevel ut til å kunne lykkes. HBBK bommet på et utall av gode sjanser, men ledet likevel 8-0 etter første periode.

I andre periode ble jentene mer og mer trukket med i rotete spill, men ledet 12-7 halvveis. Likevel, 12 poeng av dette laget var sjeldent lite.

Dårlige valg

Da jentene så i siste periode gjorde uvanlig mange dårlige valg, måtte de innse at Skien nok en gang trakk det lengste strået og vant 29-22. HBBK-jentene visste at dette var en kamp de egentlig ikke fikk vist hva de er gode for.

Jentenes lag besto av:

Stine Marie Kristoffersen 2, Vilde Pedersen 2, Marie Skogsholm 6, Maiken Johnsen 2, Siri Granheim 6, Elin Kvisgård Gulbrandsen 23, Silje Rambø, Maren Kristensen, Ronja Sandum 2, Kamilla Lien, Carina Erlandsen og Julie G. Lad 4.