To nye V75-seire for trenerduoen fra Ådal

FORNØYDE: Kristian Malmin (t.v) og Trond Anderssen smiler etter to V75-seire lørdag.

FORNØYDE: Kristian Malmin (t.v) og Trond Anderssen smiler etter to V75-seire lørdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Trenerduoen Trond Anderssen og Kristian Malmin tok to nye V75-seirer på Jarlsberg lørdag, og er dermed på topp i trenerligaen i V75.

DEL

2018 var et meget bra år for stallen i Vestre Ådal, og med halvannen måned kjørt av 2019 er det lite som tyder på at ikke det nye året også skal bli et sterkt år for Anderssen/Malmin.

Lørdag het vinnerhestene Kick Off Classic og Luxury Tile.

– Jeg får frysninger på ryggen når jeg kjører Luxury Tile. Hun har en utrolig teknikk, og når steget hennes stemmer, da kjenner man en kraft som man ikke får bak vanlige hester, sa Kristian Malmin. Han håper å gjøre fort med hoppa til sommeren.

– Håpet er at hun kan avslutte løpskarrieren med en 1.10-tid som rekord, sier Malmin, vel vitende om at en sterk rekord vil øke avlsverdien på hoppa betydelig.

VANT: Kristian Malmin vant V75-3 med Luxury Tile.

VANT: Kristian Malmin vant V75-3 med Luxury Tile. Foto:

Kick Off Classic tok sin andre årsseier etter et perfekt kjørt løp av Dag-Sveinung Dalen som tidligere jobbet for Anderssen, men som nå seiler opp som Norges nye kuskekomet.

Anderssen/Malmin har nå vunnet fire V75-løp i 2019 og har fått et grep på fjorårsvinneren Frode Hamre, som har to V75 seire.

LES OGSÅ:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags