Buller'n er på millionjakt på Bjerke travbane

Hønefoss-eide Hickothepooh skal kjempe om en million kroner i varmblods-Derby. Kusk er Lars Anvar Kolle, trener Trond Anderssen og det er Stall Sørlie Kiosk som er eier. Foto: hesteguiden.com

Hønefoss-eide Hickothepooh skal kjempe om en million kroner i varmblods-Derby. Kusk er Lars Anvar Kolle, trener Trond Anderssen og det er Stall Sørlie Kiosk som er eier. Foto: hesteguiden.com

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Fredag, lørdag og søndag skal det utbetales 17 millioner i hesteeierpremier på Bjerke. En del av den potten ønsker Trond Anderssen å ta med seg hjem til Vestre Ådal.

DEL

Klasseløpshelgen er norsk travsports store storløpsweekend med NM for damer fredag, hvor Renate Aarlie fra Røyse skal være med. Lørdag er det V75-finaler og søndag skal det avvikles hele åtte Kriterie- og Derbyfinaler.

Det er fete premiesjekker i alle løp, og hvor det totalt skal utbetales 17 millioner til lykkelige hesteeiere. Trond «Bullern» Andersen har kvalifisert tre hester til V75-finalene og fire hester kom gjennom det trange nåløyet og skal være med i Kriteriet og Derby.

– Det er vi meget godt fornøyd med. Nivået er skyhøyt, og det er vanskelig å være blant de tolv som får være med i finalen, sier Trond Anderssen til Ringerikes Blad.

Størst tro har han på lokaleide Hickothepooh, Stall Sørlie Kiosk i Hønefoss, som skal ut å kjempe om en million kroner i varmblods-Derby, og Anazai i Hoppe-Derby.

– Jeg har ikke de største seierskandidatene, men Hickothepooh er god nok til å være blant de tre om han litt flaks underveis. Kicking Classic skal også være med i Derby, men her er premie maks. Premieambisjoner har vi også med Lady Lane i Hoppe-Kriteriet. Derimot har vi litt høyere ambisjoner med Anazai i Hoppe-Derby. Hun er mye plaget av brunst og får ikke vist sitt beste, men sist var hun fin og avsluttet bra. Løpet er veldig åpent, og har hun en bra dag er det ikke umulig at hun kan kjempe i toppen, sier Trond Anderssen, Ringerikes mann i travtoppen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags