Gå til sidens hovedinnhold

I morgen er det kidsa som skal få sykle

Artikkelen er over 3 år gammel

Torsdag er det de minste barna opp til 13 år som skal suse gjennom løypene til Tour og Norway for kids på Sundvollen.

Torsdag 10. mai går startskuddet for årets sykkelbegivenhet. Tour of Norway for kids gjentar det de kaller fjorårssuksessen med et kanonarrangement på Sundvolden hotel. De lover en spektakulær løype, hvor både de aller minste og de store skal få prøvd seg skikkelig.

– Møt opp på Sundvolden hotel, hvor vi rigger opp arenaen vår og inviterer til en uforglemmelig sykkeldag for store og små, sier arrangøren Interspons, på arrangementets side på Facebook.

Sykkelfest

Kun dager etter de tradisjonsrike rittene Sundvolden GP og Ringerike GP, mener arrangøren at dette er en perfekt mulighet til å smøre kjeder og stramme bremsene, og klinke til med en skikkelig sykkelfest på Sundvolden.

LES ALT OM FORRIGE HELGS SYKKELRITT:

Kan vinne sykkel

– Møt opp en time før for registrering og utdeling av startnummer og T-skjorte. Det er veldig viktig å bli gjennom hele arrangementet, for når alle har gjennomført trekker vi tre heldige vinnere av profesjonelle sykkeltrøyer, samt én heldig vinner av en splitter ny sykkel fra Nakamura, forteller arrangøren.

Det vil bli mulighet for å kjøpe en kopp kaffe og noe enkelt å spise i teltet til Ringerike Sykkelklubb. Mer informasjon om arrangementet finnes på tourkids.no.

Kjøreplanen:

– Trehjulssykkel og støttehjul
– 5 og 6 år
– 7 og 8 år
– 9 og 10 år
– 11 -13 år

FRA I FJOR: Se bildene fra Tour of Norway for kids for Sundvollen

Les også

Nå blir det fett i Vik sykkelpark

 

Kommentarer til denne saken