Syklet imponerende langt

Natalie Irene Midtsveen syklet langt under Ringerike Petit. Kanskje fikk hun ekstra krefter av å møte sin heltinne.

Natalie Irene Midtsveen syklet langt under Ringerike Petit. Kanskje fikk hun ekstra krefter av å møte sin heltinne. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Natalie Irene Midtsveen fra Ringerike sykkelklubb er veldig fornøyd med innsatsen i Ringerike Petit Prix. I tillegg fikk hun møte forbildet. SE BILDESERIE:

DEL

Om det var helt avgjørende i forhold til den flotte innsatsen hennes søndag er usikkert, men at det var stort å møte Thea Thorsen var det liten tvil om.

- Jeg snakket med Thea før rittet og det var kjempegøy, fortalte en smilende ringerikssyklist etter målgang. Tydelig fornøyd både med innsatsen og at hun fikk møtt sitt store idol.

Da hadde hun syklet imponerende 44,4 kilometer med start og målgang ved Røyse skole.

- Det gikk veldig bra, sa hun umiddelbart på spørsmål om hvordan hun følte rittet hadde vært.

- Løypa var kupert og det var to partier med grus og det gikk mye bedre i dag enn de andre dagene fortale hun videre.

- Og så slo jeg Hedda Kristiansen fra Nittedal, det var moro. Jeg er fornøyd i dag, sa hun energisk videre. Med innsatsen søndag bekrefter dermed Midtsveen at hun er i god form.

- Neste ritt nå er Roserittet i Skien, avsluttet hun.

- Teknisk krevende

Imponerte gjorde også Ingvild Gåskjenn fra Horten Ock. Ikke bare vant hun klassen sin Kvinner 15-16 sammenlagt. Hun tok like godt den gule, den grønne og klatretrøya med seg hjem til vestfoldbyen.

- Dette er fjerde året på rad jeg er med her og det er et bra ritt, fortalte hun etter å ha blitt stående på pallen lenger enn de fleste.

- Gaterittet i går var ganske teknisk krevende i forhold til andre ritt jeg har vært med på, fortalte hun etter premieutdelingen.

På spørsmål om hvordan konkurrentene hadde vært, svarte den unge syklisten diplomatisk:

- Det var ikke så mange som stilte til start i klassen, så det var moro at vi fikk sykle sammen med guttene, og jeg kommer tilbake neste år, forsikret hun oss.

- Morsomme gruspartier

Et sykkelritt inneholder også dramatikk. I klassen Menn 13-14 måtte Andreas Hatlestad fra Fana, starte med kun to gir.

- Jeg knakk giret og måtte låse på det tyngste bak, og fikk bare vekslet med de to foran, sa syklisten som var på Ringerike for annen gang.

Allikevel, unggutten imponerte både arrangører, publikum og konkurrenter, da han syklet inn til seier i sin klasse.

- Dette er et fint løp, med morsomme gruspartier, avsluttet vestlendingen som selvsagt regner med å komme tilbake til Ringerike Petit Prix igjen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags