Gå til sidens hovedinnhold

Syver Wærsted får ja fra landslaget

Artikkelen er over 5 år gammel

Syver Wærsted fra Team Ringeriks-Kraft er tatt ut til å sykle for U23-landslaget i Wevelgem.

For første gang inngår Gent-Wevelgem i Nations Cup for U23, og går 27. mars. Det er for øvrig samme dag som proffene, og har en distanse på 192,5 kilometer.

– Dette er gutter vi vet mye om og har fulgt siden de var 16 år. De er på mange måter et produkt av den satsningen vi har gjort de siste årene, og jeg gleder meg til Gent- Wevelgem med dette laget, skriver landslagssjef Stig Kristiansen i en pressemelding.

Samtlige av rytterne i troppen har vært innom landslaget tidligere.

– Vi ser tydelig en ny generasjon U23-ryttere på vei opp i år. Vi har vært heldige med en god kjerne de siste årene og det har gitt oss seks nye proffer. Det er spesielt gledelig at alle disse har vært en betydelig del av junior- og U23- satsningen til NCF, skriver Kristiansen videre.

Syver Wærsted kom til Team Ringeriks-Kraft i fjor sommer på en lærekontrakt. På tampen av 2015 fikk han seniorkontrakt med klubben. fra sportsdirektør Lars Holm har han fått gode skussmål som en spurter, og en som er god på tempo.

– Han er veldig spennende, og har noe vi trenger, har Lars Holm tidligere uttalt om Syver Wærsted.

Dette er hele troppen: Anders Skaarseth Team Joker/Region Innlandet, Tobias Foss Lillehammer SK/Region Innlandet, Øivind Lukkedal Team Coop-Østerhus/Region TeVeBu, Syver Wærsted Team Ringeriks-Kraft/Region TeVeBu, Ole Forfang Team Joker/Region Innlandet og Kristoffer Halvorsen Team Joker/Region Sør.

LES OGSÅ: Team Ringeriks-Kraft vil gjøre store endringer foran neste år

Kommentarer til denne saken