Gå til sidens hovedinnhold

Ny sterk prestasjon av Audun Brekke Fløtten – i mål med hovedfeltet i Arctic race

Artikkelen er over 6 år gammel

Audun Brekke Fløtten fulgte opp med en god andreetappe i Arctic race fredag, og satt langt framme i et samlet felt over målstreken.

Fløtten fra Team Ringeriks-Kraft leverte en ny flott prestasjon i Arctic Race da han syklet i mål i hovedfeltet på samme tid som vinneren Sam Benett.

– Audun satt med i fremste rekke i dag også etter en ny etappe hvor han var flink til å holde seg langt framme i feltet, sier en fornøyd lagleder i Team Ringeriks-Kraft, Marttin Uthus.

Fløtten passerte mål som nummer 27 i det store feltet som kjempet om de beste plassene.

Avanserte sammenlagt

Ringerikssyklisten avanserte til 13. plass i sammendraget sammen, og ligger bare 15 sekunder bak Alexander Kristoff, som leder etter to etapper og ble nummer tre i dag. Ringeriksgutten er femte beste norske etter to etapper.

– Audun har gjort sine saker veldig bra så langt, og det blir spennende å se hvordan han takler den tredje etappen lørdag, som har en mye tøffere avslutning enn dagens, sier Uthus.

God hjelp

Team Ringeriks-Kraft-lederen gir ros til unge Torstein Træen, som lå i brudd i flere mil, og til Ole Forfang som ofret seg som hjelperytter for Audun Brekke Fløtten.

– Begge leverte en kjempeinnsats og viste at de har kjørestyrke, fastslår Martin Uthus.

Fredagens etappe fra Evenskjer til Setermoen var på 162,5 km.

Lørdag sykles det 183 km fra Finsnes til Målselv og Arctic Race avsluttes i Narvik søndag.

Kommentarer til denne saken