Gå til sidens hovedinnhold

Ringerike Svømmeklubb arrangerte Luciasvøm

Artikkelen er over 5 år gammel

Ringerike Svømmeklubb arrangerte sitt etter hvert tradisjonelle julestevne Luciasvøm på Ringeriksbadet på lørdag.

Innsendt

Luciasvøm er svømmeklubbens juleavslutning og er et uhøytidelig stevne der alle kan delta uansett form og nivå.

Alle øvelser

Stevnet ble åpnet med Luciatog med alle deltakerne. Deltakelsen var god og totalt 28 svømmere stilte til start fordelt på 100 individuelle starter. Øvelsene som ble svømt var 25m fri, 25m bryst, 25m rygg, 25m butterfly, 50m fri, 50m bryst, 50m rygg, 50m butterfly, 100m fri og 100m individuell medley.

Alle nivåer

Svømmere på alle nivåer i klubben deltok, fra de minste rekruttsvømmerne til konkurransesvømmere på et høyt nivå. Det var også noen gjestesvømmere fra andre klubber med.

I Luciasvøm er det viktigste at vi har det gøy, og dette viste seg i enkelte kreative tiltak fra noen av svømmerne som stilte med havfruehale eller de forsøkte seg på synkron ryggsvømming i felles bane. Det viktigste for mange av deltakerne var nok allikevel å vise fram sine svømmeferdigheter til fremmøtte foreldre, søsken og besteforeldre.

Krokodillesvøm

Stevnet ble avsluttet med en krokodillestafett der de yngste svømmerne ble transportert av noen av konkurransesvømmerne på en oppblåsbar krokodille, til stor glede for både deltakere og tilskuere.

Til slutt var det utdeling av deltaker premier til alle, samt at trenerne fikk en liten oppmerksomhet for sin innsats i høst.

Kommentarer til denne saken