Siden forrige seriekamp har JIF fått en ny trenerduo i Jan Tore Øverby og Joar Løhre. Ofte blir det en ny giv når nye krefter kommer inn, men det så vi lite til på Jevnaker stadion søndag ettermiddag.

Tapte dueller

Åskollen gikk direkte mot mål når de fikk anledningen, mens JIF for ofte kjørte seg fast gjennom feilpasninger, dårlig bevegelse og tapte dueller.

10 minutter før pause var det klart for scoring nummer to til gjestene: Et frispark ble headet enkelt i mål av en Åskollen-spiller, og deretter var det egentlig ingen tvil om hvor poengene skulle havne.

Et lite lyspunkt fikk de svært fåtallige hjemmesupporterne sju minutter etter pause, da Lars Erik Bakken sendte avgårde en suser fra 25 meters hold. Keeper fikk en hånd på ballen, men kunne ikke hindre den i å finne veien til nettmaskene. Det hjalp imidlertid lite; fire minutter før hadde Åskollen økt ledelsen til 0-3.

50 tilskuere

Deretter ble det ren plankekjøring for gjestene fra Drammen. Målene rant inn med jevne mellomrom, og da Thorleif Molvær løp fra JIF-forsvaret på overtid, og satte inn 1-6, var det en grei oppsummering av kampen.

- Vi tapte alt for mange dueller, oppsummerte JIF-spilller Steffen Simonsen etter at de 90 minuttene var unnagjort. Han hadde ingen problemer med å skjønne at publikum var fåtallige på JIF stadion i går. Bare et femtitalls mennesker hadde møtt opp til kampen.