Gå til sidens hovedinnhold

Storseier til HBBK-jenter

Artikkelen er over 12 år gammel

Hønefoss Basketballklubb jenter 94 møtte Nesodden 93 i Rykkinnhallen denne helgen. Det endte med seier 71-19.

Etter tidligere resultater å dømme, kunne det se ut til at dette skulle bli en jevn kamp, men tidlig viste det seg at HBBK-jentene var i en helt annen klasse enn Nesodden-jentene.

Etter en god førsteperiode ledet jentene så klart som 15-2. I den andre perioden viste jentene virkelig gode takter, og de vant perioden med imponerende 26-2 uten å presse fullbane. Etter også å ha vunnet begge de to siste periodene med klare sifre, kunne jentene reise hjem med en solid seier på 71-19. Det gledelige i denne kampen var at kapteinen Marie Skogsholm virkelig fikk vist hva hun kan. Hun har utviklet seg meget godt så langt i denne sesongen, og har nå en meget god basketteknikk.

Skuddene satt som de skulle i denne kampen, og Marie scoret hele 26 poeng.

Julie Lad bidro også med gode 12 poeng., og når man så har alltid solide Elin Kvisgaard Gulbrandsen med sine 22 poeng. på laget, ja, så skal det noe til å stoppe disse jentene. De øvrige jentene viste også stor framgang underveis. Dette ser så absolutt lovende ut for fortsettelsen.

Jentene som spilte og antall poeng: Stine M. Kristoffersen (4 p), Marie Skogsholm (26 p), Elin Kvisgaard Guldbrandsen (22 p), Silje Rambø (1 p), Maren Kristensen, Maiken Johnsen (6 p) og Julie Lad (12 p).