Gå til sidens hovedinnhold

Stabæk-assistent til HBK?

Artikkelen er over 14 år gammel

Etter det Ringerikes Blad erfarer, kan Stabæks assistenttrener Kjell Sverre Hansen Wold, være en het kandidat til å overta etter Peter Engelbrektsson.

Kjell Sverre Hansen Wold har vært trener i Skeid i 10 år før han foran denne sesongen valgte Stabæk og assistentrollen ved siden av hovedtrener Jan Jönsson. De tre siste årene i Skeid var 39-åringen hovedtrener i klubben.

På spørsmål fra Ringerikes Blad om han er en aktuell kandidat til å overta etter Peter Engelbrektsson, svarer Wold slik:

– Jeg kan ikke kommentere dette. Det må nesten Arne Dokken gjøre. Jeg har to år igjen av kontrakten min med Stabæk, sier Wold.

– Men du kunne vel egentlig bare sagt nei på spørsmålet dersom du ikke hadde vært aktuell?

– Ja, men alt dette må nesten Arne Dokken svare på.

– Har du målsetting om å bli hovedtrener?

– Ja, men det har vel alle som driver i dette gamet. Jeg var hovedtrener i Skeid før jeg valgte Stabæk.

– Fortsetter du i Stabæk også neste år?

– Det vet jeg rett og slett ikke. På denne tiden av året kan så mye skje, svarer Wold.

Arne Dokken har ikke noen kommentarer til navnet Hansen Wold. Han vil verken bekrefte eller avkrefte om Hansen Wold har vært, eller er aktuell som hovedtrener.

– Men jeg kjenner ham godt, svarer Dokken på spørsmålet.

Sture Fladmark er fortsatt på jakt etter trenerjobb. Da Ringerikes Blad snakket med Fladmark i går, ville han fortsatt ikke kommentere tipset om at han er aktuell.

– Alt er teoretisk. Jeg har flere klubbalternativ, men jeg kan aldri kommentere hvilke klubber jeg jobber med før alt er i orden.

– Tar det lang tid?

– Det vet jeg ikke, svarer Sture Fladmark.

I tillegg til Wold og Fladmark, skal også Erland Johnsen være, aller ha vært, en het HBK-kandidat. Internt i Follo-klubbhuset er man imidlertid ikke kjent med ryktene.