Solid borteseier til JIF

Artikkelen er over 16 år gammel

Jevnaker tok en solid 3-0-seier på bortebane mot Åskollen fredag kveld. Topplaget i 3. divisjon er fortsatt ubeseiret.

DEL

Etter en noe trøblete start på sesongen er det blitt ni poeng og 12-2 i målscore på de siste tre kampene. På Glassverket gressbane i Drammen var det ingen tvil om hvilket lag som var best.

– Jeg er fornøyd med tre poeng og at spillerne var tålmodige, sier trener Roger Tvenge.

Som ventet møtte Jevnaker en motstander som valgte å legge seg lavt på banen. Med samtlige mann i forsvar var det nærmest en betongmur for JIF-spillerne å komme seg igjennom.

Det gikk en halvtime før JIF gikk i ledelsen. Edvard Darko gikk ned på kanten og slo ballen inn foran mål. Ulrik Sundling flikket ballen rett i mål.

Først på slutten av kampen lykkes det JIF å øke ledelsen. Åtte minutter før slutt avsluttet Chen Nan Chun en kanonade mot Åskollen-målet ved å sette ballen i et tomt bur.

Tre minutter senere gikk Edvard Darko ned til dødlinjen. Derfra sendte han ballen ut i feltet. Ulrik Sundling bredsidet ballen utagbart i mål. En nydelig scoring.

– Det er alltid vanskelig å møte lag som stiller med samtlige mann på egen banehalvdel. Men dette vil møte oss også i fremtiden, og vi må trene på å bli enda flinkere til å bruke banens bredde, sier Roger Tvenge.

Fredag var han mest fornøyd med spillerne Chen Nan Chun, tomålsscorer Ulrik Sundling og Sven Knutsen.

JIF benyttet følgende spillere: Ole Einar Larsen, Stig Marius Dahlgård, Ole Henrik Pedersen, Sven Knutsen, Jan-Tore Øverby (Henrik Johansen fire min.), Edvard Darko, Allan Simonsen (Steffen Olimb 15 min.), Øystein Haug, Chen Nan Chun, Ulrik Sundling, Espen Øverby (Jørgen Løvås 20 min.)

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags