Gå til sidens hovedinnhold

Solid borteseier til JIF

Artikkelen er over 17 år gammel

Jevnaker tok en solid 3-0-seier på bortebane mot Åskollen fredag kveld. Topplaget i 3. divisjon er fortsatt ubeseiret.

Etter en noe trøblete start på sesongen er det blitt ni poeng og 12-2 i målscore på de siste tre kampene. På Glassverket gressbane i Drammen var det ingen tvil om hvilket lag som var best.

– Jeg er fornøyd med tre poeng og at spillerne var tålmodige, sier trener Roger Tvenge.

Som ventet møtte Jevnaker en motstander som valgte å legge seg lavt på banen. Med samtlige mann i forsvar var det nærmest en betongmur for JIF-spillerne å komme seg igjennom.

Det gikk en halvtime før JIF gikk i ledelsen. Edvard Darko gikk ned på kanten og slo ballen inn foran mål. Ulrik Sundling flikket ballen rett i mål.

Først på slutten av kampen lykkes det JIF å øke ledelsen. Åtte minutter før slutt avsluttet Chen Nan Chun en kanonade mot Åskollen-målet ved å sette ballen i et tomt bur.

Tre minutter senere gikk Edvard Darko ned til dødlinjen. Derfra sendte han ballen ut i feltet. Ulrik Sundling bredsidet ballen utagbart i mål. En nydelig scoring.

– Det er alltid vanskelig å møte lag som stiller med samtlige mann på egen banehalvdel. Men dette vil møte oss også i fremtiden, og vi må trene på å bli enda flinkere til å bruke banens bredde, sier Roger Tvenge.

Fredag var han mest fornøyd med spillerne Chen Nan Chun, tomålsscorer Ulrik Sundling og Sven Knutsen.

JIF benyttet følgende spillere: Ole Einar Larsen, Stig Marius Dahlgård, Ole Henrik Pedersen, Sven Knutsen, Jan-Tore Øverby (Henrik Johansen fire min.), Edvard Darko, Allan Simonsen (Steffen Olimb 15 min.), Øystein Haug, Chen Nan Chun, Ulrik Sundling, Espen Øverby (Jørgen Løvås 20 min.)