Når Holeværingen nå har tatt det historiske grepet og ansatt sin første daglige leder, faller valget på en kar med mye erfaring.

- Jeg føler meg veldig priviligert. Nå får jeg jobbe med den største breddeklubben. Dette ser veldig spennende ut, sier Roy Arild Fossum.

Han legger vekt på at han ikke tar jobben i Holeværingen for å fylle dagene. Tvert imot trigges han av fordringene som ligger foran ham.

Opptatt av vekst

Fossum har vært i politiet siden 1978, men har ved flere anledninger fått permisjon til å jobbe i lokalidretten. Derfor regner han ikke med å bruke veldig lang tid på omstille seg til å jobbe i idretten igjen. Nå med et idrettslag som teller rundt 1.300 medlemmer. Fram til nå har frivillighet vært stikkordet når det gjelder mange oppgaver. Slik skal det fortsatt være.

- Hvis noen tror jeg skal overta arbeidet de frivillige gjør, blir det ikke vekst, sier Fossum.

Derimot skal han følge opp og serve medlemmene og bidra til at det blir enklere å gjennomføre aktivitet i Holeværingen. Søt musikk i styremedlemmenes ører.

Gleder seg til samarbeid

- Jeg er utrolig glad det ble Roy Arild. Han har hjerte for idrett og er en likandes kar. Jeg gleder meg veldig til samarbeidet, sier styreleder Frederik Skarstein med et stort smil.

Viktige oppgaver venter Holeværingens første daglige leder. Det første blir å engasjere flere frivillige på en bedre måte.

Holeværingen skal bidra til bedre folkehelse i bygda. Fossum skal også bygge kompetanse og utvikle organisasjonen. Sterkere kommunikasjon med fotballkretsen er høyt prioritert.

Dette ser Roy Arild Fossum fram til å jobbe med fra sommeren av.