Gå til sidens hovedinnhold

Sesongavslutning i HBBK !

Artikkelen er over 14 år gammel

Hønefoss Basketballklubb hadde sesongavslutning i Ringerikshallen på onsdag. Klubben samlet i overkant av 40 medlemmer til en vellykket sesongavslutning.

Det ble arrangert klubbmesterskap i straffekastskyting, hot-shot skuddkonkurranse og 3 mot 3 turnering. Klubbmester i straffekastskyting ble Christoffer Hagen fra gutt/juniorlaget. I hot-shot ble "veteranen" Stig Eriksen klubbmester. I 3 mot 3 turneringen ble det seier til laget som bestod av Linn Andrea Vik, Karl Henrik Svendsen og Håvard Svartveit.

HBBK har i sesongen 2005/2006 hatt seks aktive lag, to jentelag og fire guttelag. Junior kvinnelaget har deltatt i Oslo og Akershus sin serie, mens Guttelag, to småguttelag og miniguttene har deltatt i Buskerud. Når det gjelder småjenter/minijenter har det dessverre ikke blitt arrangert noen serie denne sesongen pga at det ikke er noen andre lag i denne aldersgruppen i kretsen. Sportslig sett var det smågutter 91 og miniguttene som gjorde det best denne sesongen. Smågutt 91 ble nummer to i både serie og sluttspill, mens miniguttene spilte mange gode kamper og viste fin fremgang i løpet av sesongen. Også de andre lagene leverte mange gode kamper og har vist fremgang.

HBBK takker alle sine medlemmer for en flott sesong og ønsker alle velkommen tilbake til høsten !