Gå til sidens hovedinnhold

Rotet bort seieren

Artikkelen er over 11 år gammel

Jevnaker slo nesten Drammen FK.

Jevnaker var på god vei til å slå Drammen FK, men så glemte hadelendingene å forsvare seg, og det endte med 4-4 på eget gress.

Det begynte veldig bra for Jevnakers 3. divisjonsmannskap lørdag ettermiddag med aggressivt spill og en fortjent ledelse etter 12 minutter, da Nader Khalayli sendte kula i mål på nydelig vis.

- Ja, da så jeg svært optimistisk på det. Vi tok initiativet fra start og rullet over dem med gode angrep. Vi vant duellene og fikk til det vi har trent på. Dessverre klarte vi ikke å videreføre det positive etter ledermålet, og Drammen fikk lov å utligne bare fire minutter senere. Da var vi sløve bakerst, sier trener Rune Kalleberg.

Gjestene ble veldig oppildnet av «balansen» og fikk selvtillit til å skape flere farligheter. Blant annet reddet Steffen Olimb på strek etter halvtimen, og etter 37 minutter måtte JIF-forsvaret ty til ulovligheter i egen 16-meter da en motspiller ble meid ned.

Utrolig nok brente drammenserne straffen de fikk, og vertene kunne prise seg lykkelig over at det fortsatt sto 1-1 på Jevnaker stadion.

Hjemmelaget klarte imidlertid å komme tilbake på slutten av 1. omgang. JIF fikk bedre tak på midtbanen, og tre minutter før hvilen la Steffen Simonsen inn en solid søknad om årets scoring på Stadion da han fikk kjempetreff fra 30 meter. Den ballen hørte DFK-keeperen bare susen av!

Slik skulle det imidlertid ikke gå. Drammen kom på banen med en klar innstilling om at laget langt fra hadde tapt dette oppgjøret.

Gjestene ga alt for både utligning og ledelse. Det klarte de også etter en solid «økt», hvor JIF-spillerne slapp lite til og stort sett ble offer for egne feil og laber innsats.

- Veldig svakt

Etter hvert var pauseledelsen snudd til 2-4 uten at Jevnakers spillere og trenere fant mottrekk.

- Med slikt spill henger vi ikke med i toppen. Mye må forbedres, legger han til.

Det bør også nevnes at Drammen spilte med 10 mann i halve 2. omgang etter en utvisning, og at Steffen Olimb hadde en kjempesjanse fire minutter på overtid da avslutningen hans strøk centimeter over tverrliggeren!