Gå til sidens hovedinnhold

Ingen juniorsuksess

Artikkelen er over 6 år gammel

De lokale juniorene var ikke oppmerksomme da det avgjørende bruddet gikk i juniorrittet i Ringerike Grand Prix.

Juniorsyklistene fra Ringerike Sykkelklubb hadde håp om topplasseringer i juniorutgaven av Ringerike Grand Prix søndag formiddag.

Men dessverre gikk det avgjørende bruddet uten at noen av hjemmehåpene var våkne nok til å bli med.

Både førsteårsjunioren Tore Andre Vabø og Christian Pjaaka satt et stykke bak i feltet da to ryttere fra Lillehammer og Glåmdal rykket.

– Jeg satt langt bak, og trodde vel egentlig ikke det var et avgjørende brudd. Etter hvert forstod jeg og lagkameratene mine at duoen i tet kunne holde til mål. Da begynte vi å kjøre, men vi klarte aldri å hente dem. Det var en strek i det taktiske opplegget vårt, fastslår Christian som endte på åttendeplass.

Best plassert av de blå fra Ringerike ble Tore Andre Vabø. Han ble til slutt nummer syv.

– Jeg er førsteårsjunior, og er egentlig godt fornøyd, selv om vi burde vært representert i bruddet. For min del synes jeg det fungerte bra i de tre rundene i Riperbakken, men ingen tvil om at den er en utfordring når vi har mange mil i beina. Da jeg kom opp på flata etter den siste turen opp bakken, var jeg pinne stiv. Det gjorde at jeg mistet noen konkurrenter nedover til mål. Likevel var dette et ritt som ga meg en god følelse med tanke på fortsettelsen.

SE RESULTATLISTA HER

Allerede torsdag er det norgescup på Hamar.

– Målsettingen er å levere enda bedre da, sier Christian og Tore Andre.

LES OGSÅ: – På tide med seier igjen

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.