Spillerutvikler og trener for andrelaget, Håkon Wibe-Lund skryter av Kamal Saalitis innsats for laget i 3. divisjon.

- Tar ansvar

- I tillegg til at han er en veldig god fotballspiller, skal Kamal ha ros for måten han går inn på 3. divisjonslaget. Han styrer og tar ansvar, og innsatsen er det ikke noe å si på, sier Wibe-Lund.

- Kamal banker nok kraftig på døra til førsteelleveren, sier han.

På midtbane

Mandag spilte Kamal Saaliti på midtbanen, og serverte derfra en rekke utsøkte gjennomspill. Mål for pasningene var blant andre Kennet di Vita Jensen, som var en av lagets to spisser.

Spissmakker Sigmund Grøterud måtte ut allerede etter to minutter på grunn av skade.

- Livsfarlig spiss

- Kenneth jobber med å bli mer bestemt i valgene sine. Han er livsfarlig som spiss når han klarer det, og vi ser noen eksempler på det i denne kampen, sier Wibe-Lund.

- Han må oftere være på det nivået. Dette er ting vi jobber mye med, legger han til.

- Vi hadde fortjent en seier

Treneren var mellomfornøyd med kampen, og litt skuffet over at HBK 2 ikke avgjorde en kamp der de hadde de fleste og største sjansene.

- Vi hadde fortjent en seier. Det kjennes litt kjedelig å ikke få tre poeng. Men hadde vi satt to eller tre av de store sjansene, hadde alle vært fornøyd. Og Åskollen er et godt lag, med opprykksambisjoner, konstaterer han.

Langdalen tilbake

Wibe-Lund er også glad for å ha Henrik Langdalen tilbake for fullt etter et skadeavbrekk. Mandag spilte han hele kampen, og treneren var godt fornøyd med innsatsen.

- Det står aldri på innsats eller moral for Håkons del. Han gjorde en god kamp, og vi komme stadig sterkere, sier han.

Dmitrijev spart til Moss

Aleksandr Dmitrijev spilte en knapp time før han ble tatt av banen, og det var ikke på grunn av dårlig innsats.

- Det er vel ingen hemmelighet at han er høyaktuell mot Moss. Derfor sparte vi ham for å spille en full kamp, sier Håkon Wibe-Lund.