Stadion treningssenter, som nylig åpnet i den nye flerbrukshallen i Schjongslunden, har allerede rukket å bli populært blant ungdommen.

Katinka Lillevik (18) og Hedda Røhne (17) er tidligere medlemmer av Elixia, men bestemte seg for å bytte da det nye treningssenteret åpnet.

Praktisk

Nærhet til håndballhall og venninner som også byttet var noe av det som gjorde valget enkelt.

– Jeg byttet senter fordi alle de andre på håndballaget gjorde det. I tillegg gjorde mange av de andre venninnene mine det samme. Og det er veldig praktisk at treningssenteret ligger i samme bygning som den nye håndballhallen, forteller Katinka.

Et spesialtilbud for håndballspillerne var også avgjørende for byttet.

– Vi fikk også et godt tilbud i forbindelse med håndballen, og jeg får snart klasserom der nede som gjør det veldig tilgjengelig, samt at jeg spiller håndball, og da er det også veldig kort vei til det, legger Hedda til.

Godt Førsteinntrykk

Så langt føler de at det absolutt har stått til forventningene, og de har ingenting negativt å si om verken utstyr eller service, og føler at man får mye for pengene.

– Det er veldig bra at de har åpent fra tidlig på morgenen til sent på kvelden, at apparatene og tredemøllene er nye og fine. Det er også et pluss at de som jobber der er veldig hyggelige, sier Katinka.

Hedda mener Stadion har god kapasitet.

– Inntrykket mitt så langt har også vært bra, og det er veldig praktisk at det er flere av hvert apparat, slik at flere kan trene samtidig, sier Hedda.

Attraktivt

Flerbrukshallen har mange tilbud, med blant annet håndballhall, klatrevegg og treningssenter.

Idrettslinjen på Ringerike videregående skole får også klasserom i samme bygning.

De to tror at en kombinasjon av de mange mulighetene og det at folk gjerne flytter etter når vennene deres bytter, gjør det nye senteret mer attraktivt. De mener også at det er et godt tilbud for ungdom – ja, egentlig for de fleste.

– Jeg føler at flerbrukshallen og treningssenteret passer for de fleste, og at det finnes noe for enhver smak. Det er en mengde ulike timer det går an å melde seg på i treningssenteret. I tillegg finnes det mange andre fasiliteter som ligger i samme bygg og på samme område, sier Hedda.

– Jeg tror også at mange andre også gjør som oss, og bytter fordi det er så mange andre som gjør det. Det er helt klart viktig å ha mulighet til å trene med vennene sine.

De føler at de får mer for pengene enn tidligere, med nye apparater og et mer tilgjengelig senter, både i forhold til åpningstider, kvalitet på utstyr og beliggenhet.

– Det forrige senteret jeg trente på begynte å bli nedslitt, og hadde heller ikke like fleksible åpningstider, noe som er veldig viktig da det må være åpent når det passer for meg å trene, og jeg føler at jeg får mer for pengene nå, konstaterer Katinka.

LES OGSÅ: 12.000 kvadrat til 180 millioner