Gå til sidens hovedinnhold

Piraten vender tilbake - Jonas Moen har signert for Panthers

Artikkelen er over 2 år gammel

Jonas Moen returnerer til Ringerike Panthers etter et år i Oslo.

Spilleren tar med seg mye erfaring fra høyeste nivå (Manglerud og Kongsvinger) når han nå vender tilbake til en klubb han tidligere har spilt for i to sesonger.

Moen var her i perioden 2015-2017 og ble blant annet kåret til «Årets spiller» av supporterne. I spillergruppa var han kjent under navnet «Piraten,» da han kriget for Panthers.  

– Det er stas å bli anerkjent på denne måten. Dette er noe jeg setter skikkelig stor pris på, sa han med et smil i garderoben, etter utdelingen av prisen den gangen.

Moen kan spille flere posisjoner, han er en smart og erfaren spiller, samtidig som han er er en ledertype. Han var assisterende kaptein sist han var her og legger ned mye arbeid på isen.

Moen selv har tidligere uttalt at Ringerike er et godt sted å være og har ved flere anledninger trukket frem miljøet og jobben alle de frivillige i klubben legger ned for at spillerne virkelig skal kunne fokusere på lagspill og hockey.

Nå vender altså piraten tilbake som årets femte signering for klubben og det er nok mange som gleder seg over at han er tilbake.

Les også

Max vender tilbake fra Australia–Tangen Fosse fortsetter også i gult og svart

Les også

Bjørnstad har signert ny avtale med Panthers

Les også

Første signering for Panthers som eliteserieklubb

 

Kommentarer til denne saken