Mandag skal Narvik ha styremøte der de vil bestemme seg for hva de vil kreve av ishockeyforbundet for å spille i den øverste divisjonen, skriver VG.

– Det må komme noen endringer for at vi skal kunne si ja, sier styreleder Stig Winther til avisen, og snakker da om reisefordeling og kampoppsett.

Muligens kan det hjelpe dersom laget får spille to kamper på Østlandet på en tredagers tur.

– Det er noe av det som kan være aktuelt. Vi må diskutere med forbundet hva som er mulig, og så må vi selv finne ut hva som må til for at vi skal si ja.

Torsdag vedtok Norges ishockeyforbund at Lørenskog ikke er innvilget lisens for spill i kommende sesongs eliteserie i ishockey.

Lørenskog klarte ikke å skaffe det klubben skylder innen fristen, men valgte likevel å søke lisensutvalget om fortsatt eliteserielisens. Lørenskog har fått 14 dages frist til å anke avgjørelsen, noe de kommer til å gjøre.

– Vi kommer helt sikkert til å anke. Det økonomiske grunnlaget har aldri vært bedre, sier Lørenskog-trener Kenneth Larsen til VG.

Narvik tapte for Stjernen og Ringerike i kvalifiseringen. Både Ringerike og Narvik må innfri de samme budsjettmessige kravene som ble stilt til Lørenskog om de skal spille i eliteserien neste sesong.

Elitserien for sesongen 2018/19 starter i begynnelsen av september.

Les mer om Panthers her!