Norgesmester i bowling

Foto:

Artikkelen er over 9 år gammel

- Bowling går foran alt, sa Line Berg Almestrand i høst. I helgen ble hun norgesmester.

DEL

- Jeg satser 100 prosent. Bowling går foran alt annet, sa Line Berg Almestrand til Ringerikes Blad i høst. I helgen ble hun Ringerike Bowlingsklubbs aller første norgesmester.

I år spiller Line for første gang for Ringerike Bowlingklubb i landsligaen, der hun er med på andrelaget, men i helgen var ungjenta klar for norgesmesterskapet i Trondheim.

Ville gitt sølv i eldre klasse

Line spiller i klasse yngre jenter, men innsatsen totalt i helgen var faktisk så bra at den hadde gitt henne en sølvmedalje i klasse eldre junior.

Og Line åpnet mesterskapet bra. Etter seks innledende serier på stevnets første dag ledet hun klart med 98 kjegler foran nummer to, som var Andrea Hansen fra Polar Team Bodø. Dermed var Line kvalifisert til semifinale, som gikk av stabelen søndag formiddag.

Fortsatte storspillet

Og i semifinalen fortsatte ringeriksjenta sitt gode spill. Ledelsen ble økt til 224 kjegler, så foran NM-finalen var faktisk det hele så å si avgjort. Line Berg Almestrand spilte 202,5 i snitt i semifinalen, og hadde et totalt snitt før finalen på 194,25.

I finalen slakket ikke Line av på presisjonen, og hun fortsatte med sitt gode spill. Dermed ble hun klar vinner av klasse yngre junior, og er dermed Ringerike Bowlingklubbs aller første norgesmester gjennom tidene. Line Berg Almestrand endte med et snitt på 191,5 etter 17 spilte serier under mesterskapet.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags