Nettstorm etter sparking

Maren Haugli får krass kritikk på sin egen nettside.

Maren Haugli får krass kritikk på sin egen nettside. Foto:

Artikkelen er over 10 år gammel

Maren Haugli har fått nærmere 60 nye oppføringer i gjesteboka på hjemmesiden sin etter at Peter Mueller fikk sparken mandag. Nå er gjesteboka stengt.

DEL

En rekke personer har gått inn på 24-åringens hjemmesider og lagt igjen beskjed i gjesteboka til Maren Haugli. Mange av dem er forbannet på skøyteløperen.

- Håper du mister alle sponsorer og blir utestengt selv. Tenk å ødlegge til de grader for andre utøvere, skriver Åse i gjesteboka.

- Uansett hva som er sagt så er det egoistisk å ødelegge for et helt landslag. Om jeg hadde vært i samme situasjon selv, og uansett om jeg hadde fått verdens verste bemerkninger slengt i trynet, så hadde jeg sett lenger og sett at Norge taper stort på å miste Peter Mueller. Man kan ikke alltid tenke på seg selv fremfor andre, mener Geir.

Landslagstrener Peter Mueller fikk mandag sparken , etter at han ba Maren Haugli om å utføre oralsex på ham under en middag 31. oktober. Mueller har på sin side avvist at han oppfordret Haugli til sex.

Mueller er godt likt av Norges beste skøyteløper Håvard Bøkko, og i gjesteboka til Haugli gir mange uttrykk for at de mener at hun kan ødelegge Bøkkos sjanser i OL i februar.

- Dere har ødelagt alt for Bøkko og oss som vil se skøyter på høyt niva og ikke syting, skriver en person som kaller seg Bøkkofrelst.

Men all tilbakemeldingen er ikke negativ. Flere gir også Haugli støtteerklæringer i gjesteboka.

- Vil bare si at du er feiende flott og er imponert over din profesjonelle måte å håndtere Muller-saken på. Stå på videre, fokuser på det sportslige - så må du ha masse lykke til med Ol-oppkjøringen. Kommer til å følge deg tett!, skriver Øystein.

- Stå på Maren! Mueller har lenge vært en udetonert bombe. Bra at du sa i fra, skulle bare mangle! nok er nok. Medaljesjanser kan ikke komme foran etikk og respekt for menneskelige verdier, skriver en debatant uten navn.

Tirsdag formiddag ble gjesteboka på siden fjernet.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags