Gå til sidens hovedinnhold

Klare for sluttspillet

Artikkelen er over 13 år gammel

Den tredje og siste dagen av grunnspillet i årets RB-cup i basketball er over. Det er nå klart hvem av lagene som spiller sluttspillet.

Det ble mange jevne kamper i årets grunnspill i skolecupen i basketball, og en del av kampene endte med overraskende utgang.

I årets skolecup er det i alle fall bevist at hver kamp lever sitt eget liv.

Spesielt på guttesiden fikk vi noen interessante resultater.

Hønefoss skoles gutter slo i sin første kamp Veien så klart som 12-0. Da så Vang skole slo Hønefoss 11-9, skulle man tro det ville bli enkel match for Vang mot Veien, men nei da. I denne kampen vant Veien 12-8.

Dette resulterte i at alle tre lagene endte med fire poeng, og innbyrdes oppgjør avgjorde hvilke lag som gikk videre til sluttspillet. Vang og Hønefoss gikk dermed videre.

På jentesida var det også flere artige kamper.

Årets grunnspill har vært preget av en positiv stemning. Sekretariatansvarlig, Marie Skogsholm kan fortelle om positive lærere som hadde orden på sine elever og lister, noe som gjorde sitt til at tidsskjemaet kunne holdes til punkt og prikke.

Lite klaging

Håvard Svartveit dømte alle tre dagene i grunnspillet, kan også melde om svært lite klaging og mas fra laglederne. Dette gleder arrangøren og gir de unge dommerne og funksjonærene gode opplevelser for fremtidige oppgaver.

RB-cupen går nå inn i sluttspillet med mange spennende kamper.

Sluttspillet vil finne sted på Veienmarka ungdomsskole mandag 11. februar for barneskolene og torsdag 14 februar for ungdomsskolene.