Gå til sidens hovedinnhold

Klar seier til HBBK-jenter

Artikkelen er over 16 år gammel

Juniorjentene til Hønefoss Basketballklubb var helt suverene i kampen mot Fredrikstad i Jevnakerhallen lørdag ettermiddag. Seierssifrene ble så klare som 89-44.

HBBK-jentene slet mot det samme laget på bortebane for kort tid siden. Lørdag var imidlertid samtlige på laget innstilt på å vise seg frem på en helt annen måte i Jevnakerhallen.

Hjemmelaget tok da også initiativet fra start og vant første periode så klart som 22-6.

I andre periode rotet jentene det til for seg selv, og spilte ikke med den samme skjerpede konsentrasjon. Perioden endte 22-22.

I pausen tok lagledelsen tak i det som hadde skjedd. Jentene bestemte seg for å skjerpe seg, og i de to siste periodene var det ingen tvil om at det er klasseforskjell på lagene. HBBK-jentene vant de to siste periodene henholdsvis 19-8 og 26-8. Dermed endte man opp med de klare seierssifrene 89-44.

HBBK-juniorene har nå virkelig kommet i siget og plukket med seg flere fine seirer den siste tiden. Kommende helg spiller laget den siste kampen før juleferien, og jentene er fast bestemt på å fortsette "vinnerstien".

HBBK stilte med følgende spillere: Lene Vik 7, Catherine Molandsveen 14, Inger Marie Western 5, Kristi S. Lie 36, Anne Marthe Western 7, Marte Roen 2, Helene Skillebekk, Synne Osnes, Mari Osnes 16, Lill K.Karlsen og Linn J. Karlsen 2.