Christian er ny styreleder i Jevnaker

NY STYRELEDER: Christian Aarbogh Bjerke er JIFs nye styreleder. Her jubler han sammen med resten av Førde-spillerne etter å ha slått ut Brann i cupen.

NY STYRELEDER: Christian Aarbogh Bjerke er JIFs nye styreleder. Her jubler han sammen med resten av Førde-spillerne etter å ha slått ut Brann i cupen. Foto:

Jakten på en ny styreleder i JIF er omsider over. Christian Aarbogh Bjerke har påtatt seg vervet.

DEL

Styreledervervet i lokalfotballen er åpenbart ikke like ettertraktet overalt. I HBK har de slitt med å finne en permanent leder en god stund etter at et helt styre valgte å stille sine plasser til disposisjon i vår. De leter fortsatt, og skal ha årets andre ekstraordinære årsmøte onsdag 12. september.

En ikke helt ulik klappjakt på en styreleder har også JIF vært. Men nå har de funnet en permanent løsning.

Skal utvikle klubben videre

Klubben bruker ordet «endelig», i nyheten om at Bjerke har takket ja til vervet. Slik endte han opp som styreleder:

«Bakgrunnen for at Christian ønsker å ta på seg dette ledervervet, er at han har hørt mye positivt om JIF som klubb, har en stolt tradisjon, og at det nå jobbes veldig godt i klubben. Dette ønsker han nå å være med på å utvikle videre med den erfaringen han har fra andre klubber.»

Christian Aarbogh Bjerke har fotballbakgrunn som spiller og fra administrasjon, og har studert idrettsledelse ved høyskolen i Molde. Han jobber nå som lærer i Bærum. På spiller-CV-en har han blant annet klubber som Bærum, Førde og Hønefoss. Den nye styrelederen bor i Hønefoss.

Styreledervervet er hans minst fram til årsmøtet i mars 2019.

Har gjort styreledervervet enklere

JIFs jakt på ny styreleder ble omtalt i Ringerikes Blad i sommer. Den gang solgte Bård Brørby i valgkomiteen vervet inn på denne måten:

– Nå er styrelederjobben enklere, og vi har fordelt arbeidsoppgaver blant resten av oss.

Lederjakten startet da Tom Erik Rozmara Frydenlund valgte å ikke stille til gjenvalg.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags