Niama: – Jeg valgte JIF fordi det er et veldig bra lag

NY JIF-SPILLER: Niamatullah Haidary.

NY JIF-SPILLER: Niamatullah Haidary. Foto:

Kantspilleren Niamatullah Haidary, kalt Niama, beskrives som uredd, rask og kreativ. Nå skal han spille fotball for Jevnaker.

DEL

Jevnakers fjerdedivisjonslag har hatt en svært god sesong. Etter 18 spilte kamper ligger de på tredjeplass på tabellen, og er ubeseiret på eget gress.

Niama skal studere ved universitetet i Hønefoss i tre år, og har allerede trent med Jevnaker. Trener Roger Tvenge har fått «inntrykk av en kantspiller som er uredd, rask og kreativ med god spillforståelse», heter det på klubbens hjemmesider.

– En spillertype Jevnaker kan få mye glede av i kommende år.

Selv sier Niama dette om Jevnaker-valget:

– Jeg valgte JIF fordi det er et veldig bra lag. I tillegg er det mange andre unge spillere her. Jeg liker meg godt, og mener jeg kan utvikle meg mye som spiller framover. Målsettingen er å få fast plass på laget, og det jeg lærer hos JIF vil jeg ta med meg videre som nyttig erfaring i en eventuell senere fotballkarriere.

Niama kommer fra Bremnes IL, som nå kjemper om å komme seg raskt opp igjen fra 5. divisjon, som de rykket ned til i fjor.

Av Bremnes-trener Geirmund Brendesæter beskrives Niama som en veldig talentfull ungdom, med stor treningsvilje og teknisk på et høyt nivå.

LES OGSÅ: JIF forsterker med HBK-spiller

Christian Aarbogh Bjerke er ny styreleder i JIF fotball.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags