Gå til sidens hovedinnhold

JBTK dominerte kretsmesterskapet

Artikkelen er over 16 år gammel

Jevnaker Bordtennisklubb dominerte kretsmesterskapet i bordtennis for de yngste klassene på Toso skole i går. Samtlige medaljevinnere kom fra arrangørklubben.

Trener og leder i Jevnaker Bordtennisklubb, Thomas Møller, kunne konstatere at samtlige KM-medaljer i de yngste klassene gikk til hans utøvere da mesterskapet for Oppland ble arrangert i helgen.

Jevnaker BTK stilte med hele 32 spilllere og tok seirene i alle klasser fra nybegynner til G15. I klassene for herrer - senior åpen, C og veteraner vant derimot Gjøvik samtlige titler.

– Etter at vi la om satsingen vår foran denne sesongen og bruker alle midler på rekrutteringssiden, ble de beste seniorene borte. Nå er det Gjøvik som er førende i disse klassene. Slik også i helgen da de tok hjem alle titlene. Men Gjøvik BTK sliter med å få fram yngre spillere. Hos oss derimot er det en rekke lovende talenter som jeg tror vil hevde seg høyt på listene i større stevner og NM etter hvert, sier Thomas Møller.

Under KM på Toso skole vant Grunde Næss Korneliussen nybegynnerklassen foran Halvard Grina, og gledelig nok ble den ene av de fire jentene fra Jevnaker som stilte opp for første gang i et stevne, Amanda Larsson, nummer tre.

I klasse G15 rekrutt ble det en fight om gullet mellom Anders Hellum Freitag og Tom Bergestuen. Anders ble sterkest til slutt. Her ble Endre Næss Korneliussen og Anders Haugmo nummer tre.

I G15 vant Sanjin Rupic foran Eirik Hellum. På tredjeplass fulgte Yi Hsiung Su og Anders Hellum Freitag.

Blant 13-åringene tok Yi Hsiung Su finaleseieren i kampen mot Sanjin Rupic. Eirik Hellum og Magnus Winger tok tredjeplassen.

I gutter doble vant Rupic/Su foran Hellum/Freitag.

Beste lokale spiller i seniorklassene ble Su Juei Ching med sølv blant veteranene.

– Mesterskapet viste at vi har mange lovende spillere som kan ble veldig bra i fremtiden. Vi kommer til å la mange av dem få prøve sg i større stevner utover vinteren. Blant annet skal vi delta med en tropp under NM for yngre i Kristiansand i mars. Det er hovedmålet vårt, fastslår JBTKs Thomas Møller.