Også disse hockeygutta drømmer om eliteseriespill

Hockeygutta Bastian Killingstad og Kristoffer Skar lever og ånder for ishockey.

Hockeygutta Bastian Killingstad og Kristoffer Skar lever og ånder for ishockey. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Ringerikingene Bastian Killingstad og Kristoffer Skar er seriemestre i U18 1. divisjon. I siste kamp onsdag 21. mars ble serietoer Holmen ishockey slått 5-1. Nå håper de å få spille elitehockey til neste år.

DEL

InnsendtRingerikingene Bastian Killingstad og Kristoffer Skar er seriemestre i U18, 1. divisjon.

Siste kamp ble spilt onsdag 21. mars. Da ble serietoer Holmen ishockey slått 5-1.

Nå håper de to ringerikingene etter hvert å få spille elitehockey.

Gutta har spilt sammen på Ringerike Panthers siden de startet på U8. Kristoffer Skar spilte et år på Frisk Asker U16 og Bastian Killingstad i Skien U16, før de denne sommeren satset på hockeyakademiet i Skien.

Kristoffer går på yrkesfag mens Bastian tar idrett med realfag. Likevel er gutta mer sammen nå enn da de bodde på Ringerike, på grunn av all treningen.

De to bor begge på hybel, men reiser til Hønefoss så ofte de kan.

Det har vært mye og bra trening dette året, og det er gøy å se at det gir utslag på resultatene. Kristoffer er sikker på at de trener oftere enn Ringerike Panthers' A-lag ...

– Nå reiser laget til Canada og USA i påsken, for å spille turnering og besøke forskjellige College. Her er nivået høyt, men vi reiser for å lære og ser på mulighetene, forteller de to, og legger til:

– Det er veldig positivt at det er så stor interesse for sporten vår på Ringerike nå. Hadde vært veldig gøy og selv fått spille elitehockey med Ringerike Panthers om noen år, er guttene enige om.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags