Solide prestasjoner på Bjerke

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Bjerke IL arrangerte BAMA Skiskytterfestival på Nordåsen i helgen, rennet samler stort sett alle de beste skiskytterne fra Østlandet. Hønefoss SSK stilte med 5 utøvere, og alle hevdet seg bra. 

DEL

Innsendt Sigurd Holemark fulgte opp den gode stafetten på Hovedlandsrennet forrige helg med to veldig solide løp denne helgen, med 10 blanke treff for første gang og 5. plass på lørdagens sprint, og 8 treff og 5. plass på fellesstarten søndag i gutter 16 år. Sigurd ledet lenge fellesstarten, men ble forbigått mot slutten av løpet. Det var rundt 40 startende, inkludert de beste fra Østlandet, resultatene var med andre ord imponerende.

Stein Aas Stræte er tilbake fra en liten forkjølelse og brukte lørdag som en gjennomkjøring, før han gikk inn til 8. plass i gutter 14 med 6 treff på fellesstarten søndag, under minuttet bak seieren. Farten i langrennsporet var dermed tilbake på solid nivå. 

Henrik Stenersen Gjestad skjøt veldig bra begge dager med 9 treff lørdag, noe som holdt til 35. plass i gutter 14, og 7 treff søndag. Herman Stenersen Gjestad gjorde det også bra i nybegynnerklassen med 8 treff lørdag og 10 treff søndag. Mari Skjevling Erlandsen fikk noen strafferunder på sprinten, men ble nr. 7 i kvinner 18 år og var fornøyd med hvordan det fungerte fysisk.

Kristoffer Staff

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken