Gå til sidens hovedinnhold

Stor teknisk framgang for HBBKs jentelag

Artikkelen er over 3 år gammel

Jentelaget til Hønefoss Basketballklubb avsluttet sesongen med seier. En sesong der jentene har utviklet seg mye, rent teknisk.

Innsendt

Søndag spilte Hønefoss BBKs jenter 01 sesongens siste seriekamp i Hønefoss Arena.

Laget har hatt en sesong med stor teknisk framgang, men de har slitt med å få omsatt gode treninger til gode kamper.

Onsdag spilte de en hengekamp borte mot et av de beste lagene i serien, Kjelsås. HBBK tapte knepent, men var fullt på høyde spillemessig.

Ønskerevansje

I søndagens kamp mot Høybråten/Bøler var det derfor et solid håp om å ta revansje fra tapet mot samme lag på bortebane.

Det så lyst ut i starten, og HBBK-jentene beholdt initiativet til det var tre minutter igjen av den første perioden. Da falt jentene litt ut av stilen, slik at de tapte perioden 10–14.

God pauseprat

Andre periode ble heller ikke helt slik man ønsket, men likevel ledet Høybråten/Bøler kun 26–20 halvveis.

En god pauseprat ga bedring i tredje periode. Spillemessig var HBBK nå mye bedre enn motstanderen, men tre trepoengere av det mer overraskende slaget, holdt Høybråten/Bøler inne i kampen.

Siste periode startet på stillingen 36-38, men en god start av HBBK-jentene, sendte dem i ledelse 43–38 etter to minutters spill. Så kom det en periode med mye bom på gode sjanser for HBBK. Derfor jevnet det seg noe ut, før jentene satte inn sluttspurten og vant greit 50–45.

Godt forsvar

I perioder viste jentene fram mye av det de er gode for, og spesielt i forsvar sto noen av jentene opp med en aggressivitet som til tider har vært savnet.

En god seier å ta med seg for meget treningsvillige og positive jenter.

HBBK stilte med dette laget i sesongens siste kamp: Sofia Jarstad (2 p), Elisabeth Jin (4 p), Samara Isak (4 p), Marielle Lindstadhagen (16 p), Liya Tewolde, Helga Mjøs (2 p), Bushira Natabi (6 p), Maria Erlandsen (16 p) og en kneskadd Sandra Kvamme som deltok fra benken.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.