Ruud-Andersen gir seg som HSK-trener: – Kom ikke til enighet

AVSLUTTER SAMARBEIDET: HSK og Glenn André Ruud-Andersen.

AVSLUTTER SAMARBEIDET: HSK og Glenn André Ruud-Andersen.

Artikkelen er over 1 år gammel

Partene kom ikke til enighet, melder HSK håndball.

DEL

Hønefoss Sportsklubb (HSK) og hovedtrener Glenn André Ruud-Andersen avslutter samarbeidet etter inneværende sesong, opplyser klubben i en pressemelding torsdag.

– HSK ønsket å ha med Glenn André Ruud-Andersen videre som seniortrener, men partene kom ikke til enighet.

Det ligger ingen dramatikk i dette, ifølge HSK.

– Begge parter er svært godt fornøyd med samarbeidet som har vært, og ikke minst de sportslige resultatene som er oppnådd.

TRENEREN ETTER SISTE KAMP: – Vi kollapset totalt. Jeg skjønner det ikke

Engasjert trener

Ruud-Andersen er kjent for sin brummende tale og høylytte rop i Hønefoss arena. Særlig hvis han er misfornøyd. Men det er slett ikke uvanlig å høre jubelbrøl heller.

– Engasjementet mitt blir større både når jentene får til det vi har pratet om på forhånd, og når de ikke klarer det. Det skjer på godt og vondt, så ærlig skal jeg være, sa Glenn André Ruud-Andersen nylig til Ringerikes Blad.

LES OGSÅ: Treneren mener HSK må trene mer for å kjempe om opprykk

Belastende situasjon

Ruud-Andersen har vært trener for både Jenter 18 og seniorlaget som spiller i 2. divisjon.

– I tillegg har Jenter 18 kvalifisert for Lerøy-serien, og det har blitt en til tider stor reisebelastning for både spillere og trenere, da mange av Jenter 18 spillerne har spilt i alle tre serier, påpeker klubben i torsdagens pressemelding.

– HSK ønsker å takke Glenn André Ruud-Andersen for den innsatsen han har lagt ned i HSK gjennom flere år, og resultatene han har skapt gjennom trenerinnsatsen! Vi har stor respekt for, og er takknemlig for, den kompetansen han har bidratt med i HSK som trener, sier styreleder Ole Ragnar Dihle.

– Vi ønsker Glenn all lykke til med nye utfordringer i nye roller.

Dihle er opptatt av at HSK skal være en breddeklubb, men mener det er viktig for distriktet at HSK har et lag i øvre divisjoner.

– Derfor håper vi også at flest mulig av årets seniorspillere fortsetter neste sesong, da vi er avhengig av rutinen og erfaringen fra disse nøkkelspillerne, sier Ole Ragnar Dihle.

LES OGSÅ: Oda ler, gråter, puster, sover og LEVER håndball

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags