Hornseth skadet på trening

Av
Artikkelen er over 14 år gammel

Fredrikstads Dag Frode Hornseth, som har trent med Hønefoss Ballklubb den siste tiden, ble skadet på trening lørdag. Derfor avventer HBK et eventuelt kjøp av FFK-spilleren.

DEL

Dag Frode Hornseth var uheldig på HBK-treningen lørdag og slo opp en tidligere skade. Det betyr i praksis at en eventuell overgang er lagt på is inntil det blir en avklaring på skadeomfanget.

- Vi er selvsagt ikke interessert i å kjøpe en skadet spiller. Derfor kommer ikke vi til å foreta oss noe før vi vet omfanget av det som skjedde på lørdagens trening med Dag Frode. Men vi har ikke lukket døren helt for en overgang for Hornseth til oss foran 2006-sesongen. Men da må vi ha en avklaring på en del ting, og være sikker på at han blir helt i orden igjen medisinsk sett, sier HBKs sportsdirektør Arne Dokken.

- Så langt vet vi lite, og vi har ikke fått noen tilbakemelding på hvor alvorlig skaden er. Inntil det skjer er en overgang uaktuell, legger Dokken til.

Saken med å få frigitt Kai Risholt fra Start for Hønefoss-spill i høst er fortsatt fastlåst.

- Det har ikke skjedd noe nytt når det gjelder Kai Risholt. Vi har ikke hørt noe fra Start, og det er jo opp til dem om de vil frigi Kai til oss. Vi har ikke tenkt å kjøpe han fri. Derfor må Start komme med et utspill, sier HBKs Arne Dokken.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags