Lokal 7. plass i skiskytternes sesongstart

Endelig i gang: Tuva Aas Stræte på vei ut fra skyting på fellesstarten. Hun har hatt en god treningsperiode i sommer og i høst. Foto: Kjersti Stræte

Endelig i gang: Tuva Aas Stræte på vei ut fra skyting på fellesstarten. Hun har hatt en god treningsperiode i sommer og i høst. Foto: Kjersti Stræte

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Hønefoss SSK stilte med 11 deltakere på Geilo i helgen, hvor det var Norges Cup for seniorene og SpareBank 1 Cup for rekrutt- og juniorklassene.

DEL

Det ble gått sprintprogram på lørdag og fellesstart på søndag. Det var vanskelige skyteforhold begge dagene med mye vind, men de fleste taklet dette imponerende bra. Det er alltid stor deltakelse på Geilo, hvor utøverne får matchet seg mot de beste fra Østlandet og Vestlandet.

Tuva Aas Stræte (jenter 16) sto for de beste lokale resultatene med 7. plass på sprinten med seks treff og 10. plass på normalen med sju treff. Tuva har hatt en god treningsperiode i sommer og høst, og har vist bra framgang både fysisk og på skytebanen.

Stein Aas Stræte (gutter 14) gjorde det bra på sprinten med 11. plass, hvor han ble best fra Buskerud, dette til tross for at han måtte fem ganger innom strafferunden, noe som tilsier stor fart i løypa.

Henrik Mandt hang godt med på sprinten i gutter 15 år med 13. plass og imponerende sju treff på skytebanen. Sivert Dørum Langerud (gutter 16) bommet en del på standplass begge dagene, men viste at den fysiske formen er veldig bra.

Kristian Holemark gikk en god fellesstart med sju treff, og endte på 14. plass i gutter 14 år.

Juniorene Jonas Dahlen Nordal (Menn 19) og Mari Skjevling Erlandsen (Kvinner 18) slet litt med vinden på standplass, men var fornøyde med prestasjonene i løypa. 

I de yngre årsklassene gikk Henrik Stenersen Gjestad, Anders Solli Kristoffersen, Martine Berghagen Bergan og Maja Holemark begge dagene, og alle var godt fornøyde med sine løp.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags