Hest er best - i Hønefoss!

Av
DEL

InnsendtSøndagen ble det arrangert rideskolestevne for elever i Hønefoss og Ringerike Rideskole som er ett populært stevne både for store og små. Stevnet arrangeres for at elever skal kunne ha det gøy, konkurrere og sist men ikke minst; få en god mestringsfølelse. Ridning er veldig populært og det gir mange en glede i hverdagen med å være med dyr, og ikke minst være i miljøet som er i klubben. Rekruttering er viktig og derfor er rideskolen opptatt av at elever skal kunne få delta.

Mange håpefulle og flinke elever deltok på stevnet, og foreldrene står stolte på tribunen og heier dem frem. Alle ryttere får tildelt diplom og sløyfe for deres innsats på stevnet i de minste klassene, og det bringer frem smilet hos både foreldre og barn. De yngste deltakerne rir ofte klasse A, A + og B som er ofte bommer på bakken, små hinder og noen ganger en leier ved siden av.

Klassene 50, 60 og 70cm er populære klasser og mange deltakere som stiller til start både med egen hest og rideskolehest. I disse klassene går også en cup som man skal samle mest poeng etter hvert rideskolestevne og ta med til finalen. Vinnerne blir belønnet med flotte pokaler og fantastiske sløyfer. Dette er klasser for de litt mer erfarne, og ifølge startlistene er det mange!

Rideskolesjef Line Brusletto ser vi alltid positiv og smilende på stevner. Hun er veldig opptatt av at alle skal trives best mulig her, og at elevene koser seg.
- Det er så gøy å se så mange unge lovende ryttere når vi arrangerer rideskolestevne. Det som er så fint er at her er det plass for alle å skinne. Tenk at den yngste denne gang var bare 4 år, forteller Brusletto.

For mer informasjon og spørsmål om rideskolen: www.hrrs.no

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags