Lørdag var det imidlertid ikke mange som snakket om avdelingsseier, kvalikspill og opprykk i JIF-leiren. Mer lignet laget på nedrykkskandidat - uten vilje og evne til å vinne en fotballkamp.

Oppgitt trener

Ingen kunne gjenkjenne laget fra den svært så oppløftende 11-0-seieren over Svelvik i forveien. Trener Roger Tvenge pustet tungt og oppgitt over den forferdelige forestillingen.

- Dette var virkelig dårlige greier. Du vinner ikke fotballkamper uten å løpe, sier JIF-treneren mutt.

Dårligste kamp

Kampen er en av Jevnakers aller dårligste under hans ledelse. Tvenge virket rett og slett flau over innsatsen spillerne hans la ned for dagen.

Blir oppvaskmøte

Og den svake innsatsen vil garantert ikke gå upåaktet hen. Tvenge skal ha et møte med spillerne i begynnelsen av denne uka. På dette møtet vil han ha svar på hvorfor ting ble som de ble.

- Jeg forstår bare ikke hvorfor det gikk som det gjorde. Vi spilte "greit" de første 20 minuttene. Da de fikk sitt første mål sluknet vi helt, selv om de ikke fikk flere scoringer før pause, forteller Tvenge.

I 2. omgang ble alt helsvart.

Scoringene rant inn, og til alt overmål ble keeper Bjørn Gunnar Smerud skadet 10 minutter før slutt.

- Er opprykkskampen over med dette resultatet?

- Nei, det er den nok ikke. Avstanden til tabelltoppen er ikke lang, men prestasjonene er milevis unna tabelltopp. Vi må prestere langt bedre dersom vi ønsker å kjempe i toppen, sier JIF-treneren.

Krever poeng

Tre kamper gjenstår før 3. divisjon tar ferie. Det må bety flere JIF-poeng.

- Tre kamper skal bety ni poeng. Noe annet er jeg ikke fornøyd med, sier Roger Tvenge.

Jevnaker stilte med følgende mannskap i denne kampen:

Bjørn Gunnar Smerud (Mikael Hemmingby i 10 minutter), Kai Vegard Johansen, Allan Simonsen, Steffen Simonsen, Espen Johansen, Nader Khalayly, Brynjar Fagerås, Maris Bruders, Einar Brat (Kristian Orvang i 25 minutter), Lars Erik Bakken og Espen Øverby (Fredrik Sømod i 35 minutter).