Nå skal ildsjelene hedres: – En cup til ære for lokale helter

ÅRETS ILDSJEL: I pausen på kampen mellom HBK og Skjervøy fikk Arne Palerud prisen som «årets ildsjel» i 2019. Styreleder Cecilie Øyen delte ut prisen.

ÅRETS ILDSJEL: I pausen på kampen mellom HBK og Skjervøy fikk Arne Palerud prisen som «årets ildsjel» i 2019. Styreleder Cecilie Øyen delte ut prisen. Foto:

16. februar inviterer Hønefoss Ballklubb til Ildsjel Cup, en futsalturnering på Benterud Skole.

DEL

– En cup til heder for lokale helter som har bidratt til breddefotballen i distriktet opp gjennom årene, skriver arrangøren om turneringen, og tar imot forslag til hvem som bør bli årets ildsjel.

Cupen gjennomføres to ganger i året. Vinterens cup går søndag 16. februar, og HBK inviterer alle jenter og gutter fra 6–9 år.

– Dette er en helt uformell og dugnadspreget cup for de yngste spillerne i distriktet. Målet er å samle spillere fra lag rundt i distriktet til organisert lek med ball. Vi ønsker også at unge fremadstormende spillere som ennå ikke har funnet seg et lag kan få lov til å prøve seg på fotball, og finne et lag i nærheten av der de bor. Jenter oppfordres til å komme ned å prøve seg på fotball, skriver arrangøren.

LES OGSÅ: Halve HBK-laget manglet: – Hilste på noen av spillerne for første gang i garderoben før kampen

Spillere fra klubbens A-lag vil også være til stede for å lære bort noen triks til de unge, lovende fotballspillerne.

Den andre turneringen, sommerarrangementet, vil holdes i forbindelse med en hjemmekamp for klubbens A-lag. Da vil årets Ildsjel bli omtalt. I fjor gikk prisen til HBKs gode tjener gjennom mange år, Arne Palerud.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags