Har fått kontrakt med profflag

Thea Thorsen har skrevet en ettårskontrakt med Stavanger-laget Team Hitec Products. Offisielt er hun klar for det nye laget 1.1.2012, men i praksis er ungjenta Hitec-rytter allerede nå.

Thea Thorsen har skrevet en ettårskontrakt med Stavanger-laget Team Hitec Products. Offisielt er hun klar for det nye laget 1.1.2012, men i praksis er ungjenta Hitec-rytter allerede nå. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Men Thea Thorsen vil likevel ikke regne seg selv som sykkelproff. Ennå.

DEL

Ringeriksjenta Thea Thorsen skrev nylig under på en ettårskontrakt med et av landets beste sykkellag på kvinnesiden; Team Hitec Products. Dermed blir ungjenta syklist på heltid og har tatt ett steg nærmere drømmen om et levebrød på sykkelsetet.

– Hitec er jo et større lag enn hva Ringerike sykkelklubb har, og selv om Ringerike har et veldig bra tilbud så kan de ikke måle seg med det jeg får gjennom Hitec, sier Thorsen.

Ungjenta har som mål å kunne leve av sykkelsporten, og ser på sitt nye lag som et naturlig steg videre i en spirende karriere.

– Det er jo et profflag, men jeg vil ikke i det hele tatt regne meg selv som proff. Det er langt igjen dit, men jeg blir syklist på heltid i det nye laget og det er en drøm jeg har hatt, sier hun.

I Team Hitec Products blir Thorsen en del av et stjernelag som inneholder noen av sykkeltoppene innen sykling på kvinnesiden, og noen stjernerolle får ikke ungjenta i sitt nye lag.

– Jeg kommer til å få en egen rolle i laget, og hvis jeg kjører noen store løp så kjører jeg ikke for meg selv, men for å hjelpe de andre jentene. Det er en veldig viktig rolle for å få laget på topp, sier Thorsen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags