Seieren glapp i nest siste sekund for HSK

Hanne Hørte spilte en kjempekamp i debuten for HSK. Det ble likevel et bittert poengtap i sluttsekundene for HSK mot Elverum.

Hanne Hørte spilte en kjempekamp i debuten for HSK. Det ble likevel et bittert poengtap i sluttsekundene for HSK mot Elverum. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Det ble 26-26 i en utrolig håndballthriller i Hønefoss Arena. HSK-jentene hadde seieren inntil to sekunder gjensto. Da utlignet Elverum.

DEL

Det må være bittert å miste et svært viktig poeng i en kamp hvor HSK ledet helt til nest siste sekund.

Det ble nemlig en skikkelig thriller i Hønefoss Arena, der de to lagene vekslet på å være i føringen.

12-11 til pause

Til pause sto det 12-11 til HSK, etter at laget hadde vært under med 6-9. Utover i andre omgang var HSK lenge i førersetet, og hadde stort sett føringen fra de gikk opp til 18-17 midt i omgangen.

Tre minutter før slutt hadde likevel Elverum snudd det hele til 25-24 i sin favør.

Så kom det to viktige scoringer av Marte Wibe og Tonje Klevstad, slik at det ble Elverum som måtte jage scoring i sluttsekundene.

Mørch ble toppscorer

Tirill Solumsmoen Mørch ble lagets toppscorer med sine ni mål. Tonje Klevstad scoret sju, det samme gjorde Hedda Røhne. Marte Moen scoret to, og Marte Wibe ett mål.

Med dette er HSK over nedrykksstreken, men med like mange poeng som Elverum. Bare målforskjell og innbyrdes oppgjør skiller de to lagene.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.