Gå til sidens hovedinnhold

Denne kampen bør de helst vinne

Artikkelen er over 4 år gammel

I kampen for tilværelsen møter håndballjentene Elverum i Hønefoss Arena onsdag kveld. Vinneren vil skaffe seg ekstremt viktig albuerom i bunnstriden.

Slik er de tørre fakta foran kampen: HSK har 10 poeng og befinner seg på trygg grunn etter 16 spilte kamper. Motstander Elverum har 10 poeng og befinner seg på nedrykksplass etter 17 kamper. Siden HSK vant det motsatte oppgjøret 30-24, ligger de foran tabellen på innbyrdes oppgjør.

– Dette er en kamp vi bør vinne. Det er et lag vi bør ta. Klarer vi å prestere opp mot det vi gjorde søndag, føler jeg meg ganske trygg, sier HSK-trener Glenn André Ruud-Andersen.

I Ruud-Andersens gjeninntreden som hovedtrener for håndballjentene søndag, tok HSK en knallsterk 25-23-seier mot Fredrikstad 2 som før runden lå på 2. plass i 2. divisjon.

En nøkkel i denne kampen blir å hindre to av Elverums bakspillere som har levert mange scoringer for laget denne sesongen.

– Er vi der vi var i forsvar sist, kommer vi til å ta poeng, sier HSK-treneren.

Han vet at det ikke blir lett. Laget har variert i prestasjonene denne sesongen. Det førte til slutt til at HSK-styret valgte å fjerne Kenneth Fivelsdal som hovedtrener, og erstatte ham med Glenn André Ruud-Andersen.

Seks kamper gjenstår denne sesongen for Hønefoss. De skal i tur og orden møte Elverum (hjemme), Sarpsborg (borte), Nit/Hak (hjemme), Aker 2 (borte), Halden 2 (hjemme) og Gjøvik (hjemme).

Slik ser tabellen ut før midtukens meget viktige kamp.

Kommentarer til denne saken