Mette og John-Magne er Tyrifjords beste golfspillere

VINNERNE: Årets klubbmestere i Tyrifjord Golfklubb er Mette Kyrvestad Ljåstad og John-Magne Pedersen. De to vant også seniorklassene.

VINNERNE: Årets klubbmestere i Tyrifjord Golfklubb er Mette Kyrvestad Ljåstad og John-Magne Pedersen. De to vant også seniorklassene. Foto:

Av

Blant 66 deltakere var Mette Kyrvestad Ljåstad og John-Magne Pedersen de to beste da Tyrifjord golfklubb holdt klubbmesterskap.

DEL

66 spillere fra 18 til 79 år deltok i Tyrifjord Golfklubbs KM-helg.

– Dette viser hvilken fantastisk sport golf er, sa daglig leder Derek Crawford, før han gratulerte årets vinnere.

Sjette seier

Det var en fornøyd Mette Kyrvestad Ljåstad som kunne ta imot pokalen for sjette gang. Hun var suveren vinner i dameklassen.

John-Magne Pedersen vant sin første seier i herreklassen. Han har tidligere vunnet seniorklassen, og han seiret også i seniorklassen denne helgen. Det samme gjorde Ljåstad.

– Banen er i fantastisk stand, og det har vært en fantastisk helg, sa Mette Kyrvestad Ljåstad.

– Det er mange år siden vi har hatt så fine forhold, og banemannskapet har jobbet natt og dag, sa Pedersen som også er klubbens styreleder.

JEVNT: John-Magne Pedersen vant to slag foran Carl Sebastian Aas (bak).

JEVNT: John-Magne Pedersen vant to slag foran Carl Sebastian Aas (bak). Foto:

Jevn herreklasse

Det var svært jevnt i herreklassen, og John-Magne Pedersen vant med to slag foran Carl Sebastian Aas. Sivert J. Winther fulgte på tredjeplass, ett slag bak Aas.

Holegutten Carl Sebastian Aas (18) starter for øvrig denne uken på college i Fort Lauderdale i Florida for å satse på golf.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags