– God nok for førstelaget!

Av
Artikkelen er over 13 år gammel

Eirik Markegård mener han er god nok for førstelaget i HBK. Peter Engelbrektsson mener spilleren må prestere bedre.

DEL

Eirik Markegård mener han har fått for lite spilletid på førstelaget i Hønefoss Ballklubb. Markegård var i startoppstillingen i de to første kampene i året serie, mot henholdsvis MS Oslo og Strømsgodset. Han lyktes med lite. Siden har han slitt innbytterbenken.

– To vanskelige kamper, mener Markegård om den saken.

I cupkampen mot Fyllingen tegnet han seg på scoringslisten. Etter kampen uttalte han til Ringerikes Blads journalist at han ville ha mer spilletid. "Skal jeg sitte på benken kan jeg like gjerne være i Stabæk", sa Markegård den gang.

– Jeg føler nok litt at journalisten la ordene i munnen på meg i den situasjonen, sier Markegård.

– Men har du fått nok tillit i HBK?

– Jeg mener jeg burde spilt mer. Etter hva jeg har vist på trening, mener jeg at jeg er god nok for førstelaget i Hønefoss Ballklubb. Har kanskje ikke vært jevnt god nok, men de to første kampene mot MS Oslo og SIF var vanskelige kamper å lykkes i. Jeg har vært OK på trening.

– Men er det da riktig, som du ble sitert på, at du like gjerne kunne blitt i Stabæk?

– Ja, jeg kunne egentlig det, men dette er vel ikke noe alternativ for i år. Men jeg liker ikke det som har skjedd så langt denne sesongen. Man vil jo gjerne spille.

– Hva vil du gjøre nå?

– Nå vil jeg stå på det jeg kan for å gjøre en OK avslutning på sesongen, sier Eirik Markegård.

HBK-trener Peter Engelbrektsson hadde ikke lest oppslaget om Markegårds misnøye før han reiste på ferie. Han ble overrasket.

– Jeg ønsker jo ikke å høre slikt fra en spiller i gruppa, men Eirik har faktisk ikke slått til enda. Han må se seg selv i speilet og se på hva han har prestert, sier Engelbrektsson.

Han mener Markegård har hatt god tid på seg til å prestere med god kvalitet.

– Han har hatt god tid, men dersom han mener han har det bedre i Stabæk, får han gå tilbake til Stabæk, da. Jeg har ikke lyst til å ha noen i spillerstallen som ikke ønsker å være her, sier en litt overrasket Engelbrektsson.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags