Gå til sidens hovedinnhold

Se hvem Glenn og Gabriel fikk møte!

Artikkelen er over 3 år gammel

Gabriel Hjortland (18) og Glenn Hope (17), begge elever ved Tyrifjord videregående skole, møtte nylig Zlatan i Stockholm.

– Møtet ble ordnet av Vitamin Well. De arrangerte et par konkurranser der den med best bottle flip og bottle skill vant en reise til Manchester i april og skulle både se på kamp og møte Zlatan. Men så ble han skadet, så møtet ble isteden forrige helg i Stockholm. Glenn Hope vant den ene konkurransen og fikk ta med en venn, som ble meg, sier Gabriel Hjortland.

– Det var helt sinnssykt å få møte ham, det var som en veldig uvirkelig drøm som gikk i oppfyllelse. Han har vært mitt idol helt siden jeg var liten, sier Gabriel, og fortsetter:

– Zlatan var overraskende imøtekommende, utrolig hyggelig og veldig godhjertet. Han var også veldig interessert i hvem vi var. Dette var veldig stas for oss.

Gutta spurte Zlatan om hvordan det gikk med skaden hans, da svarte han at det går bra.

– Jeg sa til ham: «Håper du kommer tilbake snart», og da svarte han: «Du trenger ikke å håpe, jeg kommer tilbake», sier Gabriel Hjortland.

– Han gikk helt normalt og han begynte til og med og trikse. Vi var jo også selvfølgelig nysgjerrige på hvor han skulle spille neste sesong. Jeg fikk inntrykk av at han skulle bli i United, men det sa han ikke noe om. Han skulle i hvert fall spille i en toppklubb!

 

Kommentarer til denne saken