Velkommen til et deilig univers av fotball!

Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Ringerikes Blad tilbyr denne sesongen hundrevis av direktesendte fotballkamper.

DEL

Som de foregående årene skal vi selvfølgelig sende alle kampene til HBKs herrelag. Vi håper også å få til bred dekning av HBKs damer. I tillegg er målet å få vist fram både andre lag og andre idretter i en sprek region.

Men ikke nok med det, som det heter.

Et stort fotballunivers

Ringeriks Blad, og resten av Amedias over 60 aviser, tilbyr nå abonnentene en omfattende sportspakke døpt Norgessporten. Dette er rett og slett et univers av fotball.

Her finner du blant annet 2. divisjon (Postnord-ligaen), 3. divisjon (Regionsligaen) og toppserien for kvinner. Du vil også finne høydepunkter fra de to øverste herredivisjonene.

Og hvis sola skinner så sterkt at det ikke lar seg gjøre å følge kampene direkte – fortvil ikke! Alle kampene kan ses i opptak.

– Det er ubeskrivelig stas at vi kan tilby dette til våre abonnenter. Det viktigste i fotballverdenen for oss er selvfølgelig HBK og de andre lokale lagene, men vi vet at mange lokale fotballhjerter også banker for andre lag, sier digitalleder Siv Storløkken.

Se hva Norgessporten tilbyr her!

Allerede klokken 13 starter den første direktesendte kampen i dag; Sandviken - Trondheims-Ørn i toppserien for kvinner.

Lokalt er det seriestart for HBKs beste menn i dag. Deres kamp mot Grorud kan du se direkte fra klokken 16.

Les også seriestart-magasinet her!

For abonnenter

For å kunne nyte utallige timer med sport på Ringerikes Blad, må du ha et abonnement. Abonnerer du på papiravisen er tilgang til alt innhold på ringblad.no inkludert, men du må registrere deg som digital bruker for å aktivere dette.

Du kan registrere deg på denne siden eller kjøpe abonnement her.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags