Kristoffer (21) på flyttefot igjen

NY KLUBB: Kristoffer Hay forlater Aalesund, og skal spille for Bryne de neste to årene.

NY KLUBB: Kristoffer Hay forlater Aalesund, og skal spille for Bryne de neste to årene. Foto:

Tidligere HBK-spiller Kristoffer Hay signerte nylig en toårsavtale med Bryne FK.

DEL

– Midtstopperen spilte sist i Aalesund og har tidligere spilt for Tromsdalen, Vålerenga og Hønefoss. Hay er født i 1998 og spilte senest i fjor U21-landskamp for Norge. Han har til tross for sin unge alder god erfaring, og har blant annet spilt 41 kamper i OBOS-ligaen. Vi ønsker Kristoffer velkommen til Bryne FK, melder klubben fra Jæren på sine nettsider.

21-åringen flyttet til Hønefoss da han var seks år gammel, og tilbrakte ungdomsårene i HBK, før han dro videre til Vålerenga i 2016. I fjor startet han sesongen på lån i Tromsdalen, men ble hentet tilbake til Aalesund midt i sesongen. Der fikk han tre kamper i løpet av høsten som endte med opprykk til eliteserien.

LES OGSÅ:

– Jeg vet at jeg er god nok. Nå handler det bare om å vise det. Jeg ønsker å spille, det var derfor jeg kom til Aalesund i utgangspunktet. Men det er Lars (Bohinen) som tar ut laget, så vi får se. Jeg er hvert fall positiv, sa Hay til Ringerikes Blad da han returnerte til Aalesund i juli.

Men nå tar Hay steget ned igjen til Post Nord-ligaen, ett nivå over HBK. Bryne endte som nummer ti i divisjonen forrige sesong.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags